Kiwi Lens Mount Adapter (Leica M39 naar Canon M)

1 reviews | #302054

44,95
Morgen gratis in huis

Informatie

Kiwi Lens Mount Adapter (Leica M39 naar Canon M)

Inhoud van de doos

In de doos

- Afkomstig van Kiwi Photo
- Twee jaar garantie

Reviews (1)

Simpel, stevig, goed afgewerkt en direct goed afgesteld
Degelijkheid
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Het is een simpele adapter die ik in mij geval gebruik om oude lenzen op mijn eos-m te gebruiken. Nu heb ik prachtige foto's kunnen maken door een 45 jaar oude jupiter 8 lens in de adapter te schroeven.
De brandpuntsafstand is helemaal correct. Ook is het erg fijn dat de lens exact hetzelfde in de adapter monteert als dat deze in mijn meetzoeker camera doet. Alle pijltjes en cijfers bevinden zich aan de bovenkant van de camera en dus niet aan de zij of onderkant.
Ik had eerder een L39 adapter gekocht die dit probleem wel had. Deze pijltjes en cijfers zaten aan de zijkant en de brandpunt afstand klopte niet. Ook viel hier niets aan af te stellen maar bij deze Kiwi kan dat gelukkig wel.
Mocht het schroefdraad in de adapter toch niet naar wens geplaatst zijn dan kan je een meegeleverde inbussleutel gebruiken om de schroefdraad ring te herpositioneren. Dit kan handig zijn als je meer verticale foto's maakt.
Meegeleverde inbus
Mooi afgewerkt
Sterk
Er zijn geen minpunten opgegeven

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren
Zopim
Heb je een vraag?