Lens inruilen?
Kiwi Lens Mount Adapter (Leica M39 naar Canon M) - image 1

Acties bij dit product

Lens inruilen?

Lens inruilen?
Ruil je lens in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je lens naar ons op of lever het af in onze winkels.

Informatie

Kiwi Lens Mount Adapter (Leica M39 naar Canon M)

Inhoud van de doos

In de doos

- Afkomstig van Kiwi Photo
- Twee jaar garantie

Reviews (1)

Simpel, stevig, goed afgewerkt en direct goed afgesteld
Degelijkheid
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Het is een simpele adapter die ik in mij geval gebruik om oude lenzen op mijn eos-m te gebruiken. Nu heb ik prachtige foto's kunnen maken door een 45 jaar oude jupiter 8 lens in de adapter te schroeven.
De brandpuntsafstand is helemaal correct. Ook is het erg fijn dat de lens exact hetzelfde in de adapter monteert als dat deze in mijn meetzoeker camera doet. Alle pijltjes en cijfers bevinden zich aan de bovenkant van de camera en dus niet aan de zij of onderkant.
Ik had eerder een L39 adapter gekocht die dit probleem wel had. Deze pijltjes en cijfers zaten aan de zijkant en de brandpunt afstand klopte niet. Ook viel hier niets aan af te stellen maar bij deze Kiwi kan dat gelukkig wel.
Mocht het schroefdraad in de adapter toch niet naar wens geplaatst zijn dan kan je een meegeleverde inbussleutel gebruiken om de schroefdraad ring te herpositioneren. Dit kan handig zijn als je meer verticale foto's maakt.
Meegeleverde inbus
Mooi afgewerkt
Sterk