Handboek Macrofotografie: Tot in het kleinste detail! 2e editie - Pieter Dhaeze
Handboek Macrofotografie: Tot in het kleinste detail! 2e editie - Pieter Dhaeze
33,59
  • Handboek Macrofotografie: Tot in het kleinste detail! 2e editie - Pieter Dhaeze

Handboek Macrofotografie: Tot in het kleinste detail! 2e editie - Pieter Dhaeze

Geen reviews
| #3206000
33,59
Tijdelijk uitverkocht

Productinformatie

Handboek Macrofotografie: Tot in het kleinste detail! 2e editie - Pieter Dhaeze

In deze tijd waar elke dag miljoenen foto’s gemaakt worden, is het niet eenvoudig om onderscheidend te fotograferen. Ieder denkbaar onderwerp is vanuit elk standpunt al vele malen vastgelegd. Ben jij enthousiast fotograaf en wil je jouw publiek – en jijzelf – toch nog verrassen met bijzondere foto’s, stap dan eens in de wereld van macrofotografie. Daarmee open je onderwerpen die voor het gewone oog gesloten blijven en dus de aandacht trekken van een ‘argeloze’ kijker.
 
Het welslagen van macro- en close-upfoto’s is net als andere disciplines in de fotografie afhankelijk van vier hoofdfactoren: gereedschap, kennis, vaardigheid en creativiteit/inspiratie. Deze vier aspecten vormen de basis van dit boek en komen uitgebreid aan de orde. Welke lens heb ik nodig? Wat is scherptediepte? Wat zijn de belangrijkste instellingen? Hoe kader ik een aantrekkelijk beeld? Op al deze vragen krijg jij antwoord in de 2e editie van het handboek Macrofotografie: Tot in het kleinste detail! door middel van heldere tekst en duidelijke illustraties en voor de nodige inspiratie is het boek gelardeerd met mooie macro- en close-upfoto’s.
 
Ter afsluiting wordt de theorie aangevuld met vier prachtige portfolio’s. Huub de Waard laat jou kennis maken met alle facetten – letterlijk – van microfotografie. Johan van de Watering laat in het veld zijn meesterlijke kijk op compositie en natuurlijk licht zien. Leon Baas bevriest zijn kruipende en vliegende modellen met flitslicht tot sprookjesachtige beelden. Tot slot onthult Ivo Freriks enkele geheimen met betrekking tot focus stacking.

Handig om te weten:
Van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je jezelf registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra’s.

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Uitgever
Van Duuren Media
Geschreven door
Pieter Dhaeze
Onderwerp
Macrofotografie
Uitvoering
Hardcover
Taal
Nederlands
ISBN-13
9789463561693
Aantal bladzijdes
208
Afmetingen
248 x 217 x 18 mm
Gewicht
808gr
Merk
Merkloos