Kondor Blue LWS ARRI Bridge Plate (Body Only) Space Gray
Kondor Blue LWS ARRI Bridge Plate (Body Only) Space Gray
149,95
119,96 na korting

Acties en services bij dit product

20% korting

Tijdens onze vakantiegeldacties ontvang je 20% korting op dit product met de 24VAKKONDORBLUE actiecode. De actie loopt van 16 mei t/m 6 juni 2024.
Meer informatie

Productinformatie

Kondor Blue LWS ARRI Bridge Plate (Body Only) Space Gray

Met deze Kondor Blue LWS ARRI Bridge Plate (Body Only) Space Gray voeg je, in combinatie met de apart verkrijgbare riser plate, een 15mm LWS en quick release toe aan je professionele camera rig. De bridge plate is ontworpen voor ARRI-standaard dovetail rigs en biedt ondersteuning voor grotere professionele videocamera's zoals de Blackmagic Design URSA Mini lijn, Canon EOS C70 en de Sony FX6, Rialto, FS5, F5 en Venice. Het heeft een ARRI-standaard dovetail basis, een snelkoppelingsplaat en een 15mm LWS rod systeem.

Bevestigingsmogelijkheden voor rods en riser

Gebruik de Kondor Blue LWS ARRI Bridge Plate (Body Only) in combinatie met de apart verkrijgbare rise plate. De 15mm rod ports lopen door de hele basis en zijn beveiligd met vier vergrendelingshendels, waardoor het eenvoudig is om twee sets optionele rods van verschillende lengtes toe te voegen via de voor- en achterzijde. De bridge plate heeft een standaard riser-hoogte van 8.4cm om overeen te komen met de lenshoogte van de camera.

Compatibiliteit

De Kondor Blue LWS ARRI Bridge Plate (Body Only) is compatibel met de professionele cinema camera-lijnen van ARRI en RED en cameramodellen zoals de Blackmagic Design URSA Mini lijn, Canon EOS C70, en de Sony FX6, Rialto, FS5, F5, en Venice.

Kenmerken van de Kondor Blue LWS ARRI Bridge Plate (Body Only) Space Gray

  • ARRI-standaard dovetail bridge plate (body only)
  • Ondersteunt een verscheidenheid aan professionele camera's
  • 1/4"-20 en 3/8"-16 statiefschroefdraad
  • 15mm LWS rod support
  • 3.3" standaard riser lens hoogte
  • Zonder quick release cameraplaat!

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Kondor Blue
Type product
Bridge plate
Fabrieksgarantie
Levenslang