Hasselblad HTS 1.5 Tilt/Shift Adapter
Hasselblad HTS 1.5 Tilt/Shift Adapter
5.099,-

Acties en services bij dit product

Lens inruilen?

Ruil je lens in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je lens naar ons op of lever het af in onze winkels.
Meer informatie

Productinformatie

Hasselblad HTS 1.5 Tilt/Shift Adapter

De Hasselblad HTS 1.5 Tilt/Shift Adapter?is geschikt voor gebruik met enkele objectieven in combinatie met de middenformaat camera's van de Hasselblad H-serie. Met deze tilt- shiftadapter heeft u de creatieve voordelen van een technische camera, maar op een compacte en makkelijkere manier. Bovendien wordt de brandpuntsafstand van het gekoppelde objectief met 1.5x verlengd.?Met de adapter creëert u een grotere scherptediepte of extreme onscherpte in gebieden die niet in het scherpteveld liggen.

De adapter is ideaal voor het fotograferen van objecten in de studio en voor het vastleggen van architectuur. Denk bijvoorbeeld aan de voorwaarde van Scheimpflug en het corrigeren van lijnen voor het maken van een opname zonder vertekening. Met de verschuiving van het midden bent u in staat om bijvoorbeeld een badkamer te fotograferen waarbij uw camera niet zichtbaar is in het oppervlak van de spiegel, terwijl deze er vlakbij staat. In combinatie met optionele extension tubes is het ook mogelijk om macrofoto's te maken.?De Hasselblad HTS 1.5 Tilt/Shift Adapter kan ten opzichte van de camera 90° worden gedraaid. Enige vorm van chromatische aberratie wordt automatisch gecorrigeerd door de digitale communicatie tussen de adapter en de camera. Maak professionele beelden van hoge kwaliteit met een optimale scherptebeheersing en minimale beeldafwijkingen!

Traditie in de vorm van kwaliteit
De naam Hasselblad is niet zomaar een naam, Hasselblad is een begrip geworden voor het vastleggen van beelden zoals u het van te voren heeft bedacht. De camera´s en objectieven zijn een combinatie van een herkenbare vormgeving en een superieure kwaliteit.

Kenmerken

- Fotografeer objecten in de studio of leg architectuur vast
- Neem de volledige controle over de positie van het scherptevlak
- Geschikt voor middenformaat camera's van de Hasselblad H serie
- De brandpuntsafstand van uw objectief wordt met 1.5x verlengd
- Automatische correctie van chromatische aberratie
- Ook compatibel met optionele extension tubes

O.a. geschikt voor

  • - Hasselblad HC 100mm f 2.2 objectief
  • - Hasselblad HC 35mm f 3.5 objectief
  • - Hasselblad HC 50mm f 3.5 II objectief
  • - Hasselblad HCD 28mm f 4.0 objectief

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Hasselblad
Type product
Tilt/Shift adapter
Fabrieksgarantie
2 jaar

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Bij Cameranu heb je de mogelijkheid jouw nieuwe foto- en video apparatuur uitgebreid te verzekeren. Met ons verzekeringspakket is jouw aankoop optimaal beschermd.  

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
Lees meer over verzekeren