Hoya Digital Filter Kit II 52mm (3 filters)
Hoya Digital Filter Kit II 52mm (3 filters)
54,95

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

- UV HMC C filter
- Circulair Polarising filter
- NDX8 filter
- Luxe filter opbergtas
- Afkomstig van Hoya

Hoya Digital Filter Kit II 52mm (3 filters)

Met de aantrekkelijk geprijsde Hoya Digital Filter Kit heeft u een complete set met drie verschillende filters in handen. Filters zijn een onmisbare accessoire voor fotografen omdat ze mogelijkheden bieden die uw foto's een creatieve boost geven. De filters in deze kit hebben een filtermaat van 52mm.

UV-filter
Een UV-filter is één van de meest gebruikte filters dat u gewoon op uw objectief kunt laten zitten. Een UV-filter beschermt uw frontlens optimaal tegen krassen, vette vingers en stof. Het filter optimaliseert het contrast, reduceert ongewenst strooilicht én gaat de blauwe waas tegen die op kan treden. Het gebruik van een UV-filter wordt dan ook met name aanbevolen bij het fotograferen in een omgeving met een zeer heldere lucht. Omdat het een neutraal filter is kunt u er mee experimenteren. Plak eens een zwarte kartonnen vorm op het filter om de cirkelvormige weergave van de bokeh te beïnvloeden!

Polarisatiefilter
Een polarisatiefilter wordt veelal gebruikt bij landschaps- en architectuurfotografie. De algehele verzadiging van het beeld wordt iets versterkt, maar met name de blauwtinten van een lucht worden donkerder weergegeven. Bovendien kunt u de zichtbaarheid van reflecties van glas of water beïnvloeden door aan het filter te draaien. Het effect van het filter is goed te zien als u door de zoeker kijkt en aan het filter draait. U bepaalt bijvoorbeeld zelf in welke mate de reflectie van een oppervlak te zien is in het eindresultaat.

Grijsfilter
Een grijsfilter wordt ook wel een ND-filter genoemd. De letters ND staan voor "Neutral Density"..., het is een neutraal grijsfilter. Dit filter heeft geen invloed op de kleuren in uw foto's, maar op de hoeveelheid licht die door het objectief binnendringt. Dit geeft u de vrijheid om te experimenteren met extra lange sluitertijden. Denk aan het fotograferen van stromend water of het laten "verdwijnen" van lopende mensen in een straatbeeld. Een grijsfilter komt ook zeker van pas als u met een groot diafragma wilt fotograferen of videobeelden wilt schieten in een situatie met veel licht. Voor filmers is een goed neutraal grijsfilter onmisbaar! Het filter in deze kit van Hoya is goed voor drie stops minder licht.

Kenmerken

- Complete kit met drie verschillende filters
- UV-filter voor bescherming van uw frontlens
- Polarisatiefilter voor landschaps- en architectuurfoto's
- Grijsfilter voor het experimenteren met sluitertijden
- Geef een creatieve boost aan uw fotografie
- Filtermaat van 52mm

Meegeleverde accessoires

- UV HMC C filter
- Circulair Polarising filter
- NDX8 filter
- Luxe filter opbergtas
- Afkomstig van Hoya

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Hoya
Type filter
Grijsfilter (ND), Polarisatiefilter, UV-filter
Set
Ja
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Bevestiging op
Objectief
Filtermaat
52mm
Slim filter
Nee
Stops
3
Hoofddoel
Objectief
Ja

Jouw nieuwe aankoop

Hoya Digital Filter Kit II 52mm (3 filters)

Hoya Digital Filter Kit II 52mm (3 filters)

1 review
| #558172
54,95
Maandag in huis