Manfrotto PIXI Mini Tripod Red - image 1
Manfrotto PIXI Mini Tripod Red - image 2
Manfrotto PIXI Mini Tripod Red - image 3
Manfrotto PIXI Mini Tripod Red - image 4

Informatie

Manfrotto PIXI Mini Tripod Red

De Manfrotto PIXI Mini is een lichtgewicht, draagbaar en gemakkelijk te gebruiken ministatief dat perfect is voor compact camera's, systeemcamera's of een kleine instap DSLR. De Manfrotto PIXI Mini is ideaal voor het maken van foto's en video's op plaatsen waar weinig ruimte voorhanden is. 

Gemakkelijke verstelbare kop

Met het drukknopmechanisme kun je gemakkelijk de positie van het balhoofd aanpassen. Druk de knop in en je kunt het balhoofd in de gewenste positie plaatsen. Laat je de drukknop los dan wordt het balhoofd meteen in de geselecteerde positie vergrendeld.

Hoge kwaliteit afwerking

De Manfrotto PIXI Mini heeft een minimalistische Italiaanse stijl en is vervaardigd uit roestvrij staal en Adapto voor een voelbare hoge kwaliteit afwerking. Met deze solide constructie en rubberen voetjes biedt het mini-statief een stabiele en slipvrije basis voor je camera.

Compatibiliteit

Dankzij de universele 1/4" schroefdraad en de uitstekende stabiliteit kan het mini statief gebruikt worden met een enorme verscheidenheid aan compact camera's of systeemcamera's en allerlei accessoires zoals bijvoorbeeld de iPhone KLYP van Manfrotto.

Kenmerken

- Balhoofd met 1/4" schroefdraad
- Voor een compact camera of systeemcamera
- Geschikt voor een body met een maximaal gewicht van 650 gram
- Geschikt voor objectieven met een brandpuntsafstand tot 85mm
- De positie van het balhoofd is 360 graden draaibaar
- Vervaardigd van Adapto en roestvrij staal

Inhoud van de doos

In de doos

- Afkomstig van Manfrotto Nederland
- Twee jaar garantie

Reviews (27)

Tafelstatief van goede kwaliteit met beperkte instelmogelijkheden
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Gewicht
Kwaliteit
Voor mijn systeemcamera is het een stevig tafelstatief. Het balhoofd wordt met een drukknop vrijgegeven, maar dit loopt vrij stroef en er moet behoorlijk kracht op de knop worden uitgeoefend.

De maximale kanteling van het balhoofd is 40°. Voor een foto in portretstand zal de camera moeten worden aangepast met een extra schroefaansluiting. De lengte van de poten is niet instelbaar.
Stabiel tafelstatief
Beperkte instelmogelijkheden

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires