Door drukte kan de bezorging van je bestelling langer duren. CameraNU.nl is open voor winkelen op afspraak. Meer informatie

Acties bij dit product

Naar de winkel? Maak een afspraak!

Naar de winkel? Maak een afspraak!
De CameraNU.nl-winkels zijn weer open! Voor elk bezoek maak je een afspraak. Lees hier alle informatie over 'winkelen op afspraak'.

Informatie

camRade Run&Gun Bag XL

Kenmerken

- Voor een professionele videocamera en accessoires
- De maximale lengte van een passende camera is 65cm
- Modulair interieur met een beschermende voering
- Comfortabel handvat en een afneembare riem
- Eenvoudig te bevestigen op een trolley
- Voorzien van YKK-ritsen

Reviews (2)

Gigantisch stevig!
Kwaliteit
De Camrade Run & Gun Bag XL is een gigantische cameratas die enorm stevig is.
Omdat ik de 'XL' had verward met de omvang van de 'large' versie, ontving ik deze enorme tas.

Aangezien ik een A7S op schouder gebruik, zelfs met monitor, V Mount, matte box en andere accessoires had ik nog ruim de helft plaats over. Desondanks hou ik deze versie zodat ik dan mijn verscheidene lenzen, laders, filters & tools, etc. hier bij kan opbergen. In mijn geval is het een cameraman & camera assistent tas in één, wat zeker zijn voordelen heeft in vervoer.

Toekomstgericht gezien, wanneer er een grotere camera in komt zoals een Sony FS7 + Rig zal deze grote nog van pas komen.

Wanneer ik de tas uit zijn massaal grote doos haalden, viel mij vooral op hoe stevig de randen van de tas waren. Langs de binnenkant kan je met een rits de binnenzijde van de randen bekijken. Daar vond ik een laag foam langs beide kanten terug met in het midden een soort van extreme hardcore plastic. Dit stelt me wel gerust dat mijn materiaal op een goede manier wordt beschermd.

Het enige echte 'minpuntje' dat ik kon ontdekken is dat de shoulder strap naarmate de tijd vermoedelijk wel zal kunnen afslijten. Voornamelijk door de niet zo duurzame textuur van de strap en het grote gewicht dat die zal moeten dragen.

De Camrade "run & gun" XL door de sahara meesleuren om je schouder? Tenzij je een body builder bent of geen probleem hebt met een doorhangende schouder, go for it. Voor gebruik op het openbaar vervoer, is deze naar mijn mening te groot om praktisch te vervoeren en ben je waarschijnlijk beter af met een rollende case/tas.

Als je een tas zoekt waar je je hele arsenaal aan camera gerelateerde wapens of een grotere ENG-like camera in kwijt wilt en niet al te lange afstanden moet doen tussen locaties, kan ik deze alleen maar aanraden.
Zeer stevig
Camera & Assistent bag in één
1 grote & 2 kleine divider inbegrepen
Volledige rig past, zonder uit elkaar halen
Shoulderstrap niet extreem duurzaam
Deze XL versie is niet echt zo 'run & gun'

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires