Hoya Fusion Antistatic professional protector filter 95mm
Hoya Fusion Antistatic professional protector filter 95mm
159,-

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

- Afkomstig van Hoya Nederland
- Twee jaar garantie

Hoya Fusion Antistatic professional protector filter 95mm

Het Hoya Fusion Antistatic professional protectorfilter is voorzien van een bijzondere anti-statische coating die werkt als een "krachtveld" om stof af te stoten. Dit komt goed van pas in stoffige omgevingen waardoor u het filter minder vaak schoon hoeft te maken dan bij standaard protectiefilters. Daarbij is de geharde anti-statische toplaag waterafstotend, krasvast en gemakkelijk schoon te maken als er vuil of vingerafdrukken op het oppervlak terechtkomen. De UV-eigenschappen van het filter weren ultraviolette stralingen voor minder vertroebeling en meer helderheid in uw opnames.
 
Geen nadelige effecten op de opnames
De Fusion Antistatic professional protectorfilters worden gemaakt in Japan. Hierbij wordt gebruikgemaakt van met de hand geselecteerde silicaten die zorgvuldig zijn gesmolten en gemengd om zo een hoogwaardig optisch glas te maken. Hoya brengt vervolgens met uiterste zorg en precisie een verbeterde negenlaags Super Multi-coating aan op het glas. Dit zorgt voor een sterke vermindering of zelfs complete eliminatie van reflecties op het oppervlak van het glas en levert een bijzonder hoge lichttransmissie op. Dit betekent dat het filter nagenoeg geen effect heeft op de kleurbalans, het contrast of de helderheid van de uiteindelijke foto.
 
Het filter heeft een lichtgewicht, low-profile aluminium frame dat uit een stuk is gemaakt. Dankzij dit ontwerp zorgt Hoya ervoor dat het filter perfect parallel geplaatst is aan de sensor van uw camera voor een maximale scherpte. Het dunne profiel helpt daarnaast om vignettering te voorkomen op het moment dat u het filter gebruikt op een ultragroothoekobjectief.

Kenmerken

- Voorzien van een antistatische coating om stof af te stoten
- Krasbestendig en waterafstotend
- Bijzonder hoge lichttransmissie

Meegeleverde accessoires

- Afkomstig van Hoya Nederland
- Twee jaar garantie

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Hoya
Type filter
Bescherm filter
Set
Nee
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Bevestiging op
Objectief
Filtermaat
95mm
Slim filter
Nee
Hoofddoel
Objectief
Ja