Canon EW-73B zonnekap

9 reviews | #853
Canon EW-73B zonnekap - image 1

31,-
Morgen in huis

Informatie

Canon EW-73B zonnekap

De Canon EW-73B zonnekap schermt uw objectief af tegen ongewenst invallend licht en beperkt zo effecten zoals kleurzweem of lensflare. Ook biedt een zonnekap extra bescherming voor het voorste lenselement van uw objectief.

O.a. geschikt voor

Specificaties

Merk Canon

Voordeelsets

Canon EW-73B zonnekap + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
Canon EW-73B zonnekap + Caruba Microfiber Lensdoekje Wit
Je bespaart 15% op de accessoires!
Op voorraad
36,95
36,08

Reviews (9)

Handig en degelijke zonnekap
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Kwaliteit
De Canon EW-73B zonnekap heb ik gekocht voor een Canon 18-135mm IS STM lens. De kap is hier eenvoudig en zonder veel kracht op te bevestigen of weer los te halen. De zonnekap kan ook omgekeerd worden bevestigd, zodat de lens gemakkelijk met de zonnekap erop opgeborgen kan worden.

De zonnekap is stevig en goed afgewerkt, zonder scherpe randen en heeft aan de binnenkant een licht absorberend vilt. Nadelige lichtinval wordt grotendeels geëliminieert. Als ik nadelen van de zonnekap aan zou moeten geven dan is het dat de zonnekap misschien zelfs wel te gemakkelijk op en van de lens kan (hij is er bij mij nog nooit van afgeschoten) en het feit dat het vilt niet alleen licht, maar ook andere zaken als stofjes en haren (ik heb een witte kat) absorbeert.
Goed lichtfiltering
Uitstekende afwerking
Stevig
Gemakkelijk te bevestigen of los te maken
Ook achterstevoren op de lens te bevestigen
Gemakkelijk te bevestigen of los te maken
Vilt aan de binnenkant vraagt wat meer poetswerk

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren
Zopim
Heb je een vraag?