Studio accessoires

Accessoires zijn onmisbaar in jouw studio. Voor het creëren van de juiste inrichting vind je bij ons onder meer plafondrails, effect machines, zuilstatieven en lampstatieven. Wil je controleren hoe goed je verlichting nog werkt, pak dan gemakkelijk een lichtmeter erbij. Alles voor je fotoshoot bij Cameranu!

Waar ben je naar op zoek?

Acties, cashbacks en opruiming

Hulp, advies of inspiratie nodig?

Wat is strobistfotografie?
Advies
Wat is strobistfotografie?
Als je wilt starten met strobistfotografie, komt er heel wat op je af. Laten we het vooral gemakkelijk houden en eerst kijken naar de dingen die je écht nodig hebt. Een strobist set kun je vervolgens steeds meer uitbreiden. Maar wat heb je, naast je camera natuurlijk, nodig om te beginnen?
Lees meer
Thuisstudio maken? Dit heb je nodig!
Advies
Thuisstudio maken? Dit heb je nodig!
Wil je thuis professionele foto’s maken in een eigen fotostudio? Hier vind je een lijst met de spullen die je nodig hebt om een thuisstudio te maken én lees je nuttige tips voor het fotograferen van portretten, producten, huisdieren en newborns.
Lees meer
10 tips voor het fotograferen in de studio
Advies
10 tips voor het fotograferen in de studio
In een studio fotograferen is anders dan op locatie, omdat je de volledige controle hebt over het licht. Studiofotografie richt zich vooral op portretten, productfotografie, fashion en stillevens. Wil jij beginnen met studiofotografie? We helpen je op weg met deze tien tips zodat jij snel aan de slag kunt in je eigen studio!
Lees meer

De populairste studio statieven

Studio accessoires kopen?

Wij zijn dé foto- en videospecialist. Dat betekent dat je bij ons alles vindt op het gebied van foto- en video. En zéker op het gebied van studiofotografie. Bij ons vindt je bijna een oneindig assortiment studioaccessoires. Van de allerkleinste hotshoe adapter tot complete railsystemen voor aan het plafond en van zachtroze schapenvachten voor newbornfotografie tot achtergrondpapier in alle kleuren van de regenboog. Jouw studioaccessoires koop je bij dé foto- en videospecialist Cameranu!

Waarom heb je studioaccessoires nodig?

Accessoires zijn onmisbaar in jouw studio. Voor het creëren van de juiste achtergrond vind je bij ons onder meer achtergrondsystemen, -doeken en opvouwbare achtergronden. En ook voor lampstatieven, softboxen, paraplu's, kleppensets en kabels kun je bij ons terecht.

Kenmerken van studio accessoires

Studioaccessoires zijn er in vele soorten en maten. Je gebruikt ze in combinatie met studiohardware zoals studio flitsers en verlichting.

In welke situatie gebruik je een studioaccessoire

Bij het werken in de fotostudio wil je je eigen ideale opstelling bepalen. Voor het inrichting hiervan heb je waarschijnlijk niet genoeg aan alleen een studio flitser of studioverlichting. Met een uitgebreide flitsset kom je al een heel eind, maar als je meer uit je foto's wilt halen, dan heb je accessoires nodig om je doel te bereiken.

Vragen over studioaccessoires?

Bij Cameranu zit je altijd goed voor de aankoop van je studioaccessoires. Twijfel je welke studioaccessoire het beste bij je past? De medewerkers op onze klantenservice denken graag met je mee en helpen je met plezier op weg naar de juiste keuze. Via onze contactpagina neem je contact met ons op!