Jouw zakelijke partner voor foto, video, studio, audio en meer!

Als zakelijke klant van Cameranu profiteer je optimaal van onze service! Naast een deskundige, betrouwbare partner, heb je bij Cameranu een vast aanspreekpunt, die jou snel verder helpt. We spreken af op jouw locatie of in een van onze winkels. Of je nu ZZP'er bent of grootzakelijk, wij ontzorgen je volledig. We denken met je mee, bieden scherpe prijzen en we hebben een compleet assortiment met een ruime voorraad, zodat je snel over de gewenste producten beschikt.

Cameranu helpt in alle branches

Educatie
Branche
Educatie
We leveren apparatuur aan alle onderwijsinstellingen: van basisschool tot universiteit. We hebben veel ervaring met fotovakscholen of grafisch lycea.
Healthcare
Branche
Healthcare
Onze partners komen ook uit de zorg, zoals tandartsen, apotheken, dierenartsen, klinieken, laboratoria of ziekenhuizen
Media Foto
Branche
Media Foto
Fotojournalisten, zzp'ers die fotograferen voor magazines, commercials, en persbureaus, Cameranu is dé leverancier voor alle apparatuur.
Media Video
Branche
Media Video
Als dé videospecialist leveren wij aan videomakers in bijvoorbeeld de filmindustrie, aan omroepen en productiemaatschappijen.
Overheid
Branche
Overheid
Cameranu bedient overheden en instellingen als rechtbanken, ambassades, bibliotheken, musea, politie, Defensie, spoorwegen en vliegvelden.
Commercieel & Industrie
Branche
Commercieel & Industrie
Bedrijven uit elke bedrijfstak hebben Cameranu als partner. Bijvoorbeeld retail, sportorganisaties, horeca en toerisme.

Dit is waar wij je bij helpen

Fotostudio
Van advies en training tot installatie
Videostudio
Van advies en training tot installatie
Streaming studio
Van advies en training tot installatie
Podcast studio
Van advies en training tot installatie
Camera's en objectieven
We leveren alle gear
Totaal­leverancier
We leveren al jouw spullen

Onze aanspreekpunten

Wil je je aanmelden voor Cameranu Zakelijk of heb je vragen over ons zakelijke programma? Kies hieronder het onderwerp waarmee we je kunnen helpen. We bespreken graag de mogelijkheden voor jou als zakelijke klant bij Cameranu. We vinden altijd de juiste oplossing op maat.

Henk Tito

Henk Tito

Business to Business manager
zakelijk@cameranu.nl
0527-200900

Gabriela den Ouden

Gabriela den Ouden

Accountmanager Zakelijk
zakelijk@cameranu.nl
0527-200900

Marko Driessen

Marko Driessen

Accountmanager Zakelijk
zakelijk@cameranu.nl
0527-200900

Jesse Balkema

Jesse Balkema

Accountmanager Zakelijk | Video
zakelijk@cameranu.nl
0527-200900

Cheryl Gijsen

Cheryl Gijsen

Sales support Binnendienst
zakelijk@cameranu.nl
0527-200900

Wim Kohne

Wim Kohne

Accountmanager Zakelijk
zakelijk@cameranu.nl
0527-200900

Wim Vleeshouwers

Wim Vleeshouwers

Accountmanager Zakelijk | België
zakelijk@cameranu.be
032162761

Dien een aanvraag in voor een zakelijke offerte

Ook hiermee helpen we je als zakelijke klant verder

Meestgestelde vragen

Wanneer ben je een zakelijke klant?
Wat voor klant je ook bent, jij bent belangrijk voor ons. Bestel jij voor minimaal €5000,- aan apparatuur op jaarbasis vanuit een organisatie, en niet als particulier? Dan ben jij een zakelijke klant en kun je mogelijk gebruik maken van ons zakelijke programma.

Hoe maak ik een afspraak?
Neem contact met ons op via zakelijk@cameranu.nl of 0527-200900. Onze accountmanagers werken verspreid in het land en zijn zo altijd in de buurt om op locatie af te spreken.


Maak optimaal gebruik van onze service als zakelijke klant

Als zakelijke klant van Cameranu profiteer je optimaal van onze service! Naast een deskundige, betrouwbare partner, heb je bij Cameranu een vast aanspreekpunt, die jou snel verder helpt. We denken met je mee, bieden scherpe prijzen en we hebben een compleet assortiment met een ruime voorraad, zodat je snel over de gewenste producten beschikt.

  • Snel en direct contact
  • 40.000 producten direct uit voorraad leverbaar
  • Razendsnelle bezorging
  • Een 9.3-beoordeling van onze klanten
  • Onze inzet voor 100% service
  • Deskundig advies van onze specialisten

Cameranu levert bijvoorbeeld aan overheidsinstanties, scholen, universiteiten, musea, ziekenhuizen, technische hogescholen, politie, militaire autoriteiten en instituten. Wij kunnen je helpen met het inrichten van je studio. Van een compacte pasfotostudio tot een studio met meerdere opstellingen voor postorderbedrijven of webshops. Maar wij helpen ook scholen bij het samenstellen van hun lesmateriaal en de grote musea met het reproduceren en archiveren van hun collectie. We bespreken graag de mogelijkheden voor jou als zakelijke klant bij Cameranu. We vinden altijd de juiste oplossing op maat.

Als zakelijke klant bij Cameranu profiteer je van de samenwerking/support die we hebben van grote cameramerken als Canon, Nikon en Sony en ons grote netwerk met ambassadeurs, fotografen en andere partijen.

Over Cameranu

Om het maken van mooie beelden mogelijk te maken verkoopt Cameranu alles wat je hiervoor nodig hebt, in alle prijscategorieën. Zo is het maken van bijzondere beelden voor iedereen toegankelijk. Professionele beeldmakers en onze eigen experts kijken mee met jouw verhalen en geven tips hoe de beelden nóg beter gemaakt kunnen worden. We willen je inspireren, enthousiast maken en uitdagen. We doen dit met workshops, lezingen, blogs, social media, video's en adviezen op onze website. Bij elke vorm van foto- en videografie helpen we je op weg door je kennis te vergroten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief