Niels Kemp

Niels Kemp

Zijn enthousiasme voor fotografie heeft Niels Kemp van zijn vader. Zijn eerste opdrachten waren gerelateerd aan social media. Hij maakte foto's voor ondernemers en vrienden die foto's nodig hadden voor hun website of sociale kanalen. Met de aanschaf van zijn eerste GoPro werden Niels zijn interesses breder en ging hij foto en video combineren.

Niels vindt de meeste vormen van fotografie leuk, maar straatfotografie is zijn grootste passie. Het speciale van straatfotografie is dat het eenvoudig lijkt, maar heel uitdagend is. Je moet de juiste compositie hebben op het juiste moment. En met de juiste instellingen. Hij blijft altijd nieuwe dingen leren en dat maakt het zo interessant.

Niels is GR-ambassadeur voor Ricoh en op zijn eigen YouTube-kanaal wil hij anderen inspireren, informeren en entertainen. Ook geeft hij workshops, lezingen en trainingen over fotografie. Het is een continu proces om jezelf als fotograaf te verbeteren.

Blogs van


Review over de Ricoh GR III compact camera
Productreviews

Review over de Ricoh GR III compact camera

De nieuwe Ricoh GR III compact camera wordt als één van de beste camera's voor straatfotografie beschouwd. Niels Kemp schreef een review over deze camera!

Niels Kemp Niels Kemp
5 jaar geleden