Olivier Groot

Olivier Groot

Olivier Groot is een freelance foto- en videograaf die graag de limieten opzoekt. Alle vakgebieden worden met veel enthousiasme uitgeprobeerd en velen zijn er blijven hangen. Landschap, fine art, bruiloften, evenementen, autosport en productfotografie zijn de onderwerpen waar Olivier het meeste van kan genieten.

Na zich creatief beperkt te hebben gevoeld tijdens een technische studie, pakte hij zijn camera weer eens op en zo vond hij een mooie uitlaatklep. Door zijn technische achtergrond pluist Olivier wel alles tot in de fijnste details uit. Of hij nu uit de achterbak van een auto hangt op een circuit voor de beste ‘rolling shots’, rustig een uur neemt voor een macro-stack van tachtig foto’s of camera’s tot aan de laatste schroefjes uiteen haalt voor een infrarood-conversie.

Hij geeft zijn volgers op Instagram graag een kijkje achter de schermen. Olivier beseft zich wel dat er nog zo extreem veel te leren valt in de wereld van fotografie, dus wat zal het volgende onderwerp worden?

Blogs van


Review Sony A7R V systeemcamera
Productreviews

Review Sony A7R V systeemcamera

Olivier Groot test de Sony A7R V systeemcamera en gaat in deze review verder in op de specificaties en de nieuwe opties en functies!

Olivier Groot Olivier Groot
1 jaar geleden
Tips voor het maken van infrarood foto's
Tips en inspiratie

Tips voor het maken van infrarood foto's

Met infrarood fotografie maak je gebruik van technieken om voorbij het zichtbare spectrum beelden vast te leggen. Lees er alles over in dit blog!

Olivier Groot Olivier Groot
1 jaar geleden