Wim en Kristin Wilmers - 1

Wim en Kristin Wilmers

Wim Wilmers is sinds 2010 professioneel fotograaf. Na ruim 25 jaar natuurfotografie heeft hij samen met zijn vrouw Kristin met succes de trouwfotografie opgepakt en boekt op jaarbasis zo’n 45 á 50 bruidsparen. De unieke combinatie van twee trouwfotografen heeft al meerdere nationale en internationale trouwfoto awards opgeleverd.

Nadat we in 2010 begonnen als professioneel fotograaf ging het allemaal heel snel, van de ene bruiloft kwam de andere en de laatste jaren zitten we qua aantal wel op de max met circa vijftien bruidsparen op jaarbasis. We volgen workshops bij fotografen die in ons vakgebied al lang de top hebben gehaald en blijven ons zo verder ontwikkelen. We werken met de top serie body’s van canon zoals de EOS 1D X, de EOS 5D Mark III en L-serie objectieven. Verder maken we tijdens onze reportages gebruik van twee Profoto B1 units en Canon speedlights. Met de natuurfotografie is alles begonnen, voor ons allebei en daar liggen ook onze roots. Leren kijken, composities maken, geduld en gevoel voor het moment zijn elementen die in onze fotografie ook nu heel goed van pas komen.

Blogs van


Tips voor een boudoir fotoshoot
Tips en inspiratie

Tips voor een boudoir fotoshoot

In dit blog geven fotografen Wim en Kristin Wilmers 5 handige tips uit de praktijk voor andere fotografen die boudoirfoto’s willen maken!

Review: Canon EF 70-200mm f/4.0L IS USM II
Productreviews

Review: Canon EF 70-200mm f/4.0L IS USM II

Wat zijn de verschillen tussen de 70-200mm f/4.0 IS en de nieuwste versie? Lees deze gebruiksreview over het Canon EF 70-200mm f/4.0L IS USM II objectief!

Kinderen fotograferen tijdens een bruiloft
Tips en inspiratie

Kinderen fotograferen tijdens een bruiloft

Wim en Kristin Wilmers vertellen over het fotograferen van kinderen tijdens bruiloften! Wat zijn de mooiste momenten en hoe fotograferen ze de kleintjes?

Lichtgebruik en flitsen met een trouwreportage
Tips en inspiratie

Lichtgebruik en flitsen met een trouwreportage

Waar houden Wim en Kristin Wilmers rekening mee qua lichtgebruik of flitsen tijdens het maken van een trouwreportage? Je leest het op het Cameranu blog!

Tips en inspiratie

Hoe awards te winnen met bruidsfotografie

Hoe win je awards met bruidsfotografie? Wim Wilmers vertelt, als vervolg op zijn eerste blog, en geeft tips in het Cameranu blog. Altijd scherp!

Tips en inspiratie

Word je zomaar bruidsfotograaf?

Wordt je zomaar bruidsfotograaf? Hoe is dat gegaan bij Wim Wilmers? Deze professional vertelt alles over deze uitdagende fotografie-tak in het Cameranu blog!