Canon occasions & demo's

Belangrijkste eigenschappenTweedehands tussenring in nieuwstaat. Geen gebruikssporen en technisch geheel in orde. Inclusief lensdoppen.
Belangrijkste eigenschappenTweedehands objectief in nette staat. Alleen heel lichte gebruikssporen aan de scherpstelring. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en etui. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenTweedehands camera in nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en technisch geheel in orde. Inclusief accu, lader en riem. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenTweedehands grip in nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en technisch geheel in orde. Inclusief AA-batterij houder. In de originele verpakking.

30 dagen bedenktijd

Belangrijkste eigenschappenCamera in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader en draagriem.
Belangrijkste eigenschappenCamera in nette staat. Lichte gebruikssporen, voornamelijk aan de riemaansluitingen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader en draagriem. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief met lichte gebruikssporen. Compleet met alle standaard meegeleverde accessoires. In de originele maar licht beschadigde verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat. Geen gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Je hebt 8 van de 34 producten gezien