Canon occasions & demo's

Dit maakt dit product uniek Tweedehands objectief in nieuwstaat. Geen gebruikssporen. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen.
Dit maakt dit product uniek Objectief in nieuwstaat. Geen gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen. In de originele verpakking.
Dit maakt dit product uniek Extender in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en etui. In de originele verpakking.
Dit maakt dit product uniek Camera in nette staat. Lichte gebruikssporen, voornamelijk op het LCD. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, lader en draagriem.

30 dagen bedenktijd

Dit maakt dit product uniek Objectief met lichte gebruikssporen, voornamelijk aan het rubber van de zoom. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en de zonnekap.
Dit maakt dit product uniek Camera in nette staat met een heel licht krasje op het LCD bovenop de camera. Verder nauwelijks gebruikssporen en technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, lader en riem.
Dit maakt dit product uniek Objectief in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking
Dit maakt dit product uniek Objectief in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en etui.

Altijd gratis verzending

Je hebt 8 van de 79 producten gezien