CameraTools verder als winkel van Cameranu

CameraTools in Apeldoorn gaat vanaf maandag 11 november 2019 verder als winkel van Cameranu. Als klant van CameraTools profiteer je voortaan van de extra service die Cameranu biedt: ruimere openingstijden van de klantenservice, een groter assortiment, next day-delivery bij bestellingen tot 23.59 uur en 5 jaar garantie. De naam verandert, maar de vertrouwde gezichten in de winkel blijven.

Je wordt vanaf donderdagmiddag op de website van CameraTools al doorverwezen naar Cameranu. Vrijdag en zaterdag is de winkel in Apeldoorn, gelegen aan de Parimariboweg 41, gesloten om achter de schermen de overgang naar Cameranu te voltooien.

Professioneel advies op maat
De focus van Cameranu Apeldoorn richt zich vanaf maandag volledig op advies en verkoop in de winkel. De winkel in Apeldoorn staat bekend als expert op het gebied van foto en video, met een groot assortiment, uitmuntende service en deskundigheid. In de moderne showroom kun je als klant terecht voor een advies op maat, sensor cleaning, kleine reparaties en test je de nieuwste camera’s en lenzen. ,,Bij Cameranu word je, net zoals je bij CameraTools gewend was, altijd vriendelijk en met een lach te woord gestaan. Bij ons kun je altijd terecht met vragen en voor een professioneel advies op maat. Wij zorgen ervoor dat je verder komt met jouw passie.’’

Klant nog beter bediend
Cameranu is ervan overtuigd dat je als speciaalzaak met een fysieke winkel juist een toegevoegde waarde hebt. Zo word je als klant zo goed mogelijk bediend met betrouwbaar, persoonlijk advies van een productspecialist. Daarnaast kun je een camera, lens, drone of accessoire zelf fysiek zien en voelen. De winkel ligt pal naast de A1 en dichtbij de A50 en is daardoor goed en snel te bereiken voor mensen uit het midden van Nederland. De service van Cameranu wordt veel beter toegankelijk voor mensen uit die regio. Klanten kunnen uiteraard hun online bestellingen afhalen in de winkel en ze kunnen daar terecht voor reparaties, retouren en deskundig advies als er na hun aankopen nog vragen zijn.

Cameranu winkels
De vestiging in Apeldoorn is de tweede volwaardige Cameranu-winkel buiten Urk. Eerder dit jaar nam Cameranu, gestart op Urk, Foto Booms in Amsterdam over. Verder heeft dé foto- en videospecialist een verregaande samenwerking met City Foto in Eindhoven.

Over Cameranu
Cameranu is de beste fotowinkel van Nederland. Dat blijkt uit een onderzoek van de Consumentenbond. Met een 9.2 loopt Cameranu echt voorop als het gaat om klanttevredenheid over de klantenservice, retourprocedure, beloofde levertijd en het prijsniveau. Een bezoek aan een winkel en de website van Cameranu moet jou als klant inspireren, uitdagen en enthousiast maken om zelf aan de slag te gaan. Via workshops, lezingen en al onze online kanalen stellen we als kennisplatform op een laagdrempelige manier iedereen in staat om nog mooiere beelden te maken.

Meer over Cameranu Apeldoorn: www.cameranu.nl/nl/apeldoorn

Auteur

Cameranu

Als dé community voor beeldmakers van de Benelux maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Stay in touch

Keep me up-to-date on the latest news, interesting blogs and deals.