Door drukte kan de bezorging van je bestelling langer duren. CameraNU.nl gaat open voor winkelen op afspraak. Meer informatie

Deze pagina is niet beschikbaar in de door u gekozen taal en wordt daarom weergegeven in het Nederlands.

CameraNU.nl winkel in Eindhoven - 1

Openingstijden winkel
City Foto Eindhoven

Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 09.00 - 18.00 uur
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag Gesloten

Bezoekadres: Stratumsedijk 3, 5611 NA Eindhoven

Loop door de winkel

Wil je de winkel van City Foto in Eindhoven bekijken zonder fysiek aanwezig te zijn? Dit is mogelijk met Google Streetview.

Loop door de winkel


Samenwerking met City Foto Eindhoven

Omdat CameraNU.nl altijd op zoek is naar manieren om onze klanten nog beter van dienst te zijn, zijn we in 2017 een samenwerking aangegaan met City Foto. Deze fotospecialist is al jaren een begrip in Eindhoven en omstreken. CameraNU.nl en City Foto werken graag samen met goede partners om zo het maximale voor jou als klant eruit te halen. Door onze samenwerking kun je ook in Eindhoven terecht voor persoonlijk advies en brengen wij CameraNU.nl dichter naar je toe.

Afhaalpunt CameraNU.nl

Door samenwerking van CameraNU.nl met City Foto kun je ook in Eindhoven terecht voor persoonlijk advies en brengen wij CameraNU.nl dichter naar je toe. Je kunt je bestelling in de winkel in Eindhoven afhalen met de daarbij horende service en garantie die je gewend bent van CameraNU.nl.

Al 85 jaar een begrip

City Foto bestaat al meer dan 85 jaar en staat bekend om hun uitstekende service. Het team van tien ervaren specialisten staat altijd klaar met goed en eerlijk advies op maat. Allen zijn al jarenlang het gezicht van de winkel en zijn een waarborg dat de fotowinkel een goed en eerlijk advies geeft. City Foto is daardoor al jaren een begrip in Brabant. Iedere dag is voor het team een uitdaging om de hoge verwachtingen van de klanten waar te maken.

Winkel van 400m2

Op een winkelvloer van 400m2 zijn fotocamera’s, objectieven en accessoires overzichtelijk per merk gesorteerd. Daarnaast vind je afdelingen met occasions, statieven, tassen, filters, inrichting voor je fotostudio, boeken, fotoprinters, software, papier en zelfs voor materialen voor je doka en bijzondere fotorolletjes kun je er terecht. Je test en vergelijkt camera's, objectieven en accessoires onder het genot van een kop koffie.

Ruim assortiment

De keuze uit voorradige fotocamera’s van alle toonaangevende merken is uniek en indrukwekkend maar ook alle denkbare fototoebehoren zijn direct beschikbaar. Op de kijkerafdeling is een ruim assortiment van eenvoudige tot zeer exclusieve kijkers op voorraad die je natuurlijk zelf kunt testen. Om de juiste keuze te maken staat een vast team van specialisten voor je klaar. City Foto is pro-dealer van alle bekende fotografiemerken.

Ruim aanbod occasions

Ligt je favoriete camera of lens buiten je budget of is deze niet meer nieuw verkrijgbaar? In het assortiment van gebruikte apparatuur zit misschien wel het toestel dat je zoekt! Het aanbod is zorgvuldig gecontroleerd en wordt door City Foto geleverd met 6 tot 12 maanden garantie. Wil je zelf apparatuur inruilen? Het City Foto-team doet je een reëel aanbod.

Eigen fotolab, ook voor pasfoto's

In het professionele fotolaboratorium worden topkwaliteit afdrukken gemaakt van je digitale bestanden, negatieven, dia’s, 120 mm films, canvassen en posters. De meeste digitale foto-opdrachten worden binnen één uur afgewerkt. Met liefde worden je fotorolletjes ontwikkeld. Ook het digitaliseren van 8mm films, VHS, Video8 en Mini DVD gebeurt in eigen huis. Zoek je een goede pasfoto? City Foto is gecertificeerd fotograaf voor alle officiële reis-, identiteit-, en visa-documenten.