This page is displayed in Dutch because it is not available in English. We're sorry for the inconvenience.

Cameranu Eindhoven

Stratumsedijk 3, 5611 NA Eindhoven

Heb je een vraag? Neem direct persoonlijk contact met ons op!

Openingstijden winkel

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Bekijk onze evenementen in en rond Eindhoven
Events
Bekijk onze evenementen in en rond Eindhoven
Read on

Cameranu Eindhoven

Nadat Cameranu in 2017 de samenwerking aan ging met City Foto Eindhoven werd de fotowinkel in maart 2021 een echte Cameranu-vestiging. De camerawinkel aan de Stratumsedijk is al vele jaren een begrip in Eindhoven en omstreken. Zo profiteer je nog meer van de extra service die Cameranu biedt: een klantenservice met ruime openingstijden, een nog groter assortiment, next day-delivery bij bestellingen tot 23.59 uur en 5 jaar garantie.

Al 85 jaar een begrip

De winkel in Eindhoven bestaat al meer dan 85 jaar en staat bekend om de uitstekende service. Het team van tien ervaren specialisten staat altijd klaar met goed en eerlijk advies op maat. Allen zijn al jarenlang het gezicht van de winkel en zijn een waarborg dat de fotowinkel een goed en eerlijk advies geeft. De vestiging aan de Stratumsedijk is daardoor al jaren een begrip in Brabant. Iedere dag is voor het team een uitdaging om de hoge verwachtingen van de klanten waar te maken.

Winkel van 400m2

Op een winkelvloer van 400m2 zijn fotocamera’s, objectieven en accessoires overzichtelijk per merk gesorteerd. Daarnaast vind je afdelingen met occasions, statieven, tassen, filters, inrichting voor je fotostudio, boeken, fotoprinters, software, papier en zelfs voor materialen voor je doka en bijzondere fotorolletjes kun je er terecht. Je test en vergelijkt camera's, objectieven en accessoires onder het genot van een kop koffie.

Toegevoegde waarde

Cameranu is ervan overtuigd dat een fysieke winkel een enorme toegevoegde waarde heeft. Hierdoor hebben persoonlijk contact met klanten en zijn we een plek waar klanten onderling contact hebben, ervaringen uitwisselen en tips geven. We willen klanten met elkaar verbinden via ons platform en onze fysieke winkels. Zo ga je nog enthousiaster bezig met het maken van beelden.

Cameranu winkel in Eindhoven - 4

Ruim assortiment

De keuze uit voorradige fotocamera’s van alle toonaangevende merken is uniek en indrukwekkend maar ook alle denkbare fototoebehoren zijn direct beschikbaar. Op de kijkerafdeling is een ruim assortiment van eenvoudige tot zeer exclusieve kijkers op voorraad die je natuurlijk zelf kunt testen. Om de juiste keuze te maken staat een vast team van specialisten voor je klaar. Cameranu is pro-dealer van alle bekende fotografiemerken.

Ruim aanbod occasions

Ligt je favoriete camera of lens buiten je budget of is deze niet meer nieuw verkrijgbaar? In het assortiment van gebruikte apparatuur zit misschien wel het toestel dat je zoekt! Het aanbod is zorgvuldig gecontroleerd en wordt door met 12 maanden garantie. Wil je zelf apparatuur inruilen? Cameranu doet je een reëel aanbod.

Eigen fotolab, ook voor pasfoto's

In het professionele fotolaboratorium worden topkwaliteit afdrukken gemaakt van je digitale bestanden, negatieven, dia’s, 120 mm films, canvassen en posters. De meeste digitale foto-opdrachten worden binnen één uur afgewerkt. Met liefde worden je fotorolletjes ontwikkeld. Ook het digitaliseren van 8mm films, VHS, Video8 en Mini DVD gebeurt in eigen huis. Zoek je een goede pasfoto? Onze winkel in Eindhoven is gecertificeerd fotograaf voor alle officiële reis-, identiteit-, en visa-documenten.

Cameranu winkel in Eindhoven - 7

De mooiste fotolocaties

Aan bijzondere architectuur ontbreekt het niet in Eindhoven. Met opvallende gebouwen en mooie natuur is Eindhoven een prachtige, bruisende stad. Bekijk 9 fotowaardige locaties in Eindhoven die je zeker moet bezoeken.