Productinformatie

Content in the box

 • Apple Thunderbolt 3 Pro-kabel (2m)
 • Netsnoer (2m)
 • Poetsdoekje

Apple Pro Display XDR Standard glass monitor

De Apple Pro Display XDR Standard glass monitor beschikt over een 32 inch IPS-paneel met een resolutie van 6016 x 3384 pixels met Retina-displaytechnologie die scherpe, levendige beelden produceert. Als een enigszins one-size-fits-all oplossing, is de Pro Display XDR zeer geschikt voor multitasking en de 6K-resolutie met een 32 inch weergavegebied is genoeg om mee te werken.

Al je tools op één scherm

Voor fotografen en grafisch designers is het een groot canvas waarmee je al je content, tools en al het andere wat je maar wilt op één scherm plaatst. Op dezelfde manier breiden video-editors en audio-ingenieurs hun workflow uit om een macro-overzicht van hun project krijgen. 

Connectiviteit van de Pro Display XDR

Als kers op de taart, helpt de 218 ppi rating helpt om scherpe en gedetailleerde beelden te leveren. De belangrijkste connectiviteitsoptie van de Pro Display XDR is een enkele Thunderbolt 3-poort, die tot 96 Watt host-opladen ondersteunt, en het heeft drie USB 2.0 Type-C-poorten voor het opladen en synchroniseren van andere apparaten. Met de kracht van Thunderbolt 3 kun je tot zes beeldschermen doorlussen naar je Mac Pro.

Ontwerp

De Apple Pro Display XDR heeft een gestroomlijnd en verfijnd volledig aluminium chassis met randen van 9 millimeter. Deze verkleining van de rand biedt een meer meeslepende kijkervaring, of je nu hard aan het werk bent of even op adem komt. Oftewel, gebruikers kunnen achterover leunen en ontspannen dankzij de brede kijkhoeken, die kleur en beeldkwaliteit behouden. Het honingraatontwerp aan de achterkant is bedoeld als koellichaam, waardoor het koel blijft terwijl het werkt op hoge helderheidsniveaus.

Standaard glas

De monitor heeft een standaard glazen afwerking dat is ontworpen voor een lage reflectiviteit.

XDR

XDR staat voor Extreme Dynamic Range en is in wezen HDR volgens de normen van Apple. De achtergrondverlichting bestaat uit een reeks van 576 leds die een continu helderheidsniveau van 1000cd/m² hebben en kunnen zelfs een helderheidsniveau van 1600cd/m² bereiken voor een contrastverhouding van 1.000.000:1 om de verschillen tussen licht en donker echt te benadrukken.
 

Kleurnauwkeurigheid en kalibratie

Met een P3-breed kleurengamma en 10-bits kleurdiepte voor 1.073 miljard kleuren, is het Pro Display ideaal voor kleurkritisch werk. Bovendien zijn de 576 led ook individueel gekalibreerd en werken ze met een algoritme dat hun intensiteit moduleert om het best mogelijke beeld te produceren.
 

Referentiemodi

Om zich aan te passen aan de verschillende standaarden waarmee content creators werken in media zoals digitale cinema (P3-DCI), fotografie (P3-D65), HHDTV-video (BT.709-BT.1886), ontwerp en print (P3-D50), internet en web (sRGB), enz. Referentiemodi configureren de weergave opnieuw zodat deze overeenkomst. Het optimaliseert waarden zoals kleurruimte, witpunt, gamma en helderheid. Als alternatief kun je indien nodig ook je eigen aangepaste profiel instellen.
 

True Tone-technologie

True Tone-technologie op de Apple Pro Display XDR maakt gebruik van twee omgevingslichtsensoren, één aan de voorkant en één aan de achterkant, om kleurintensiteit van het scherm te meten en vervolgens aan te passen voor nauwkeurige kleuren op basis van je omgeving.
 

Optionele standaard en VESA-adapter

Aangezien de Apple Pro Display XDR niet met een standaard wordt geleverd kun je de Pro Stand of VESA-adapter kopen voor montage. Deze producten vind je bij de optionele accessoires.

Kenmerken van de Apple Pro Display XDR Standard glass monitor

 • 32 inch IPS-paneel met standaard glas
 • 6K resolutie (6016 x 3884 pixels)
 • Thunderbolt 3-ingang
 • 3 USB Type-C-poorten
 • 1.000.000:1 dynamische contrastverhouding
 • 1600cd/m² helderheid
 • 178/178 graden kijkhoek
 • 60Hz verversingsfrequentie
 • 1.07 miljard kleuren

Content in the box

 • Apple Thunderbolt 3 Pro-kabel (2m)
 • Netsnoer (2m)
 • Poetsdoekje

Specifications

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Apple
Type
PC monitor
Serie
Pro Display XDR
Fabrieksgarantie
2 jaar
Gebruikt voor
Gebruikt voor foto’s bewerken
Ja
Gebruikt voor video’s bewerken
Ja
Gebruikt voor colorgrading
Ja
Beeldscherm
Schermdiagonaal
32 inch
Maximale resolutie
6016 x 3384 pixels
Maximaal ondersteund beeldformaat
6K
Ondersteunde kleuren
1.07 miljard
Aspect ratio
16:9
Helderheid
1600cd/m²
Contrastverhouding
1000000:1
Maximale horizontale-gezichtshoek
178°
Maximale verticale-gezichtshoek
178°
Beeldverversing
60Hz
Video-input
DisplayPort, USB-C
Eigenschappen
Opnamefunctie
Nee
Touchscreen
Nee
Tally light
Nee
Interne speakers
Nee
Aansluitingen
VGA
Nee
DVI
Nee
HDMI
Nee
Displayport
Ja
USB
Ja
SDI
Nee
Jack
Nee
AV
Nee
XLR
Nee
Afmetingen en gewicht
Breedte
71.8cm
Diepte
2.7cm
Hoogte
41.2cm
Gewicht
7480gr