Foto op hout afdrukken? | Cameranu Fotoservice - 1
Foto op hout afdrukken? | Cameranu Fotoservice - 2

Foto op hout afdrukken

Wil je een foto op hout afdrukken? Dan zit je bij Cameranu goed. Wij bieden 2 opties om je foto af te drukken op hout. Hout standaard en hout luxe. Lariks, hout luxe, is een houtsoort met een natuurlijke kleur en weinig noesten. Het is een houtsoort dat tevens geschikt is voor buitengebruik. Berken multiplex, hout standaard, bestaat uit meerdere fineerlagen waardoor de werking van het materiaal wordt beperkt. Zo hebben beide opties voor- en nadelen afhankelijk van je wensen en de locatie waar je het op wilt hangen of wil neerzetten. Wij leveren altijd een ophangsysteem mee bij de afdrukken op hout.

Deze service is tijdelijk niet online beschikbaar. Bezoek onze winkel in Eindhoven of Amsterdam als je gebruik wil maken van onze fotoservice.


Je eigen foto afdrukken op hout

Je foto afdrukken op hout is een mooie manier om je herinneringen als wanddecoratie op te hangen. Het geeft een stoere en robuuste uitstraling aan je foto. Naast voor jezelf is een foto op hout ook een mooi cadeau voor anderen, bijvoorbeeld op een verjaardag of jubileum.