Cameranu wint prestigieuze Shopping Award

Cameranu heeft de Shopping Award gewonnen in de categorie Elektronica & Telecom. Deze meest prestigieuze prijs in e-commerce werd op 17 september 2020 uitgereikt door de Stichting Shopping Awards in het Breakers Beach House in Noordwijk. Vorig jaar werd Cameranu door de Consumentenbond al uitgeroepen tot beste fotowinkel van Nederland.

‘Kroon op harde werken’
Namens de directie van Cameranu nam Ricardo van den Burg de prijs in ontvangst. ,,Deze award is een kroon op het harde werken van alle medewerkers van Cameranu.’’

Groot compliment
Volgens Ricardo was het afgelopen halfjaar een uitdagende en spannende tijd vanwege het coronavirus, maar is er nooit bezuinigd op de customer experience en klantgerichtheid. De winst in een categorie met veel concurrentie vindt Ricardo een groot compliment voor het hele bedrijf.

Shopping Awards
De Stichting Shopping Awards (voormalig Thuiswinkel Awards) reikt elk jaar awards uit aan de beste (web)winkelbedrijven van Nederland. De stichting is in 2001 opgericht en heeft als doelstelling het organiseren én financieren van onafhankelijke award-verkiezingen voor de branche.

Publiek en experts bepalen winnaars
Tijdens de 19e editie van de Shopping Awards zijn in 9 verschillende categorieën prijzen uitgereikt. De winnaars zijn bepaald op basis van publieksstemmen en vakexperts. Publieksstemmen gelden voor 50 procent van de uiteindelijke beoordeling. De andere helft wordt bepaald door vakexperts met minimaal 3 jaar e-commerce ervaring. Winnaars in de andere categorieën waren: Albert Heijn, zooplus, Omoda, FBTO.nl, Parfumerie Douglas, Greetz, Corendon en Decathlon.

Shopping Awards 2020 - 1

Ricardo van den Burg (links, directie) en Michiel Maas (online marketingmanager) namen de prijs namens Cameranu in ontvangst. Foto: BBP Media / Dwain Olsem