CameraNU.nl beste fotowinkel van Nederland

Cameranu is de beste fotowinkel van Nederland. Dat maakte de Consumentenbond deze week bekend, na een onderzoek onder 8600 mensen die online aankopen doen. Cameranu scoort gemiddeld een 9.2 bij de webwinkels voor elektrische apparaten en is daarmee tweede in deze categorie, net na Coolblue.nl.

De uitslag bevestigt de uitstekende reputatie van Cameranu als dé foto- en videospecialist van Nederland. Alle medewerkers delen de passie voor fotografie en hebben kennis van de techniek en de apparatuur. De winkel staat bekend om zijn hoge klanttevredenheid, uitmuntende service en snelle dienstverlening. Dit komt dan ook naar voren in het onafhankelijke onderzoek van de Consumentenbond. Cameranu onderscheidt zich van de eerstvolgende fotowinkel onder meer met de klantenservice, retourprocedure, beloofde levertijd en het prijsniveau.

Klantenservice
De score van de klantenservice van Cameranu is goed voor een gedeelde eerste plaats met Coolblue.nl. In het onderzoek geeft 91% van de klanten aan tevreden te zijn over de klantenservice van Cameranu.

Retourprocedure
Ook op het gebied van retouren krijgt Cameranu een uitstekend cijfer; 93% van de online klanten is tevreden over het retourproces. Voor Richard Simmelink, Teamleider Klanttevredenheid bij Cameranu, een geweldige erkenning voor zijn afdeling. ,,Aandacht, oog en oor voor de klant wordt gewaardeerd. En dat is heel gaaf om op deze manier bevestigd te zien worden’’, vindt Richard. ,,En we blijven zoeken naar verbetering.''

Beloofde levertijd
In het onderzoek geeft 96% van de klanten aan tevreden te zijn over de levertijd die wordt beloofd op de website. Hiermee bevestigt het onafhanklijk onderzoek dat Cameranu dé vertrouwde webshop is op het gebied van foto en video.

Prijsniveau
Cameranu verkoopt alles wat je nodig hebt om de mooiste beelden te maken in alle prijscategorieën. Zo is het maken van mooie beelden voor iedereen toegankelijk. Op het gebied van prijsniveau behoort Cameranu tot de top van de elektronicamarkt. Dé foto- en videospecialist heeft 5% meer tevreden klanten wat de prijs betreft, ten opzichte van de eerstvolgende fotowinkel.

Over Cameranu
Cameranu wil beeldmakers inspireren, uitdagen en enthousiasmeren om zelf aan de slag te gaan. Via adviezen, workshops, lezingen, blogs, social media en video’s wil Cameranu kennis delen en iedereen in staat stellen nog mooiere beelden te maken. We geloven bij Cameranu dat het zien van mooie beelden bijdraagt aan het intenser herbeleven van mooie momenten.

Over het onderzoek
We winkelen massaal online, stelt de Consumentenbond. ,,Er is keuze uit tienduizenden webshops. Welke winkels zijn favoriet en waarom?’’, wilde de bond weten. In totaal gaven 8600 mensen hun mening over de webshop waar ze recent nog een aankoop hebben gedaan. De uitslagen hiervan heeft de Consumentenbond onderverdeeld in verschillende categorieën. Cameranu is de beste fotowinkel bij de webshops voor elektrische apparaten. Naast fotowinkels in deze categorie vallen alle winkels die huishoudelijke en ‘digitale’ apparaten verkopen. Coolblue.nl voert de lijst aan met een 9.3. Cameranu eindigde als tweede met een 9.2. Bekijk hier alle resultaten van het onderzoek van de Consumentenbond.

Cameranu beste fotowinkel van Nederland - 2

Auteur

Cameranu

Als dé community voor beeldmakers van de Benelux maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.