Albert Dros

Albert Dros is een gepassioneerd landschaps- en reisfotograaf. Zijn kracht zit hem in het zo mooi mogelijk vastleggen van plaatsen en momenten. Hier kan hij helemaal in opgaan, waardoor hij soms dagenlang op één plek verblijft om het perfecte plaatje te maken. Albert is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Met zijn verhalen, blogs en lezingen inspireert hij velen, zowel nationaal als internationaal.

Blogs van Albert Dros


Productreviews

Review: Een indruk van de Sony 24mm f/1.4 GM

Albert Dros heeft de eer gehad om het gloednieuw Sony 24mm f/1.4 GM objectief uit te proberen. Hij voelde 'm aan de tand in Sicilië, lees zijn bevindingen!

Albert Dros 5 maanden geleden

Tips en inspiratie

10 tips voor je volgende fotoreis

Ga je wel eens op fotoreis of ben je dat van plan? Fotograaf Albert Dros reist zelf veel en geeft je 10 tips die je op weg helpen voor je volgende reis!

Albert Dros 10 maanden geleden

Productreviews

Review: De Sony A7 III, een eerste indruk.

Vlak na de aankondiging van de Sony A7 III, mocht fotograaf Albert Dros ermee op pad. In dit blog lees je zijn bevindingen!

Albert Dros 11 maanden geleden

Productreviews

Sony A7 R III indruk voor landschapsfotografie

Fotograaf Albert Dros is met zijn nieuwe Sony A7 R III het bos in gegaan en vergelijkt hem in dit blog met de voorganger, de Sony A7 R II systeemcamera!

Albert Dros 1 jaar geleden

Tips en inspiratie

Waar en hoe fotografeer je tulpen in Nederland

Waar en hoe fotografeer je tulpen in Nederland? Fotograaf Albert Dros laat je zien waar ze te vinden zijn en heeft een mini-gids geschreven met fototips!

Albert Dros 1 jaar geleden

Tips en inspiratie

Fotograferen in het bos

Fotograferen in het bos is anders dan “normale” landschapsfotografie. Fotograaf Albert Dros geeft je tips over voorbereiding, kleding, lenzen en filters!

Albert Dros 2 jaar geleden

Productreviews

Sony A6000 systeemcamera review

De Sony A6000: een compact middenklasse camera met kwaliteit en snelheid. Lees hier de bevindingen van Albert Dros over deze compact systeemcamera.

Albert Dros 2 jaar geleden

Tips en inspiratie

Het maken en plannen van maanfoto's

Het maken en plannen van maanfoto's..., hoe doe je dat? Op het CameraNU.nl blog vertelt fotograaf Albert Dros hoe je dit kunt doen. Altijd scherp!

Albert Dros 2 jaar geleden

Tips en inspiratie

Plannen van een shot

Landschaps- en reisfotograaf Albert Dros vertelt over alle ins en outs van het plannen van het perfecte shot. Je leest het op het CameraNU.nl blog!

Albert Dros 2 jaar geleden