Marco Lubbers

Marco Lubbers

Als zesjarig jongetje verloor Marco Lubbers zijn hart aan de schaatssport. Het werd zijn grote passie en hij had er aanleg voor. IJstempel Thialf werd zijn tweede thuis, waar hij droomde van olympische medailles. Hij was getalenteerd, maar net niet genoeg om de echte top te halen en hij kreeg nieuwe doelen. Het schaatsen bleef belangrijk. Hij stond nu weinig meer op het ijs, maar wel nog ernaast om zijn sport in beeld te brengen als fotograaf.

Inmiddels is de ijsbaan niet langer de enige plek waar Marco uitblinkt. Hij heeft met Catch Your Moment een multimediaal bedrijf uit de grond gestampt. Fotografie, video, film en virtual reality. Hij werkt met topsporters, vastgoedondernemers, zorginstellingen en creatievelingen. Hij heeft grote plannen met zijn bedrijf. Binnen een paar jaar moet Catch Your Moment een bekende naam zijn in de mediawereld.

Tussen alle plannen door maakt Marco tijd vrij om te kite-surfen, reizen en zelfs na al die jaren nog: schaatsen.

Blogs van


Schaatswedstrijden fotograferen
Tips en inspiratie

Schaatswedstrijden fotograferen

Marco heeft zijn hele jeugd op het ijs gestaan, maar staat nu vooral langs de baan om zijn geliefde sport vast te stellen. Hij neemt je mee en geeft tips!

Marco Lubbers Marco Lubbers
6 jaar geleden