Michael Jessurun

Michael Jessurun

Michael Jessurun is een jonge film- en documentairemaker die de hele wereld over reist. Inmiddels heeft hij voor zijn werk meer dan 40 landen bezocht. Van vluchtelingenkampen in Oeganda, tot diep in de jungle van Cambodja. Van de Chinese muur tot aan het randje van de Grand Canyon in Amerika.

Zijn passie voor cultuur zorgt ervoor dat hij verhalen kan vertellen die iedereen raken. Door de tijd te nemen om mensen te leren kennen en zich op hun gemak te laten voelen, weet hij de verhalen uit de mensen te halen. Michael werkt onder andere voor War Child als videograaf. Naast zijn werk als film- en documentairemaker, fotografeert Michael ook. Wat begon als een bijzaak, is nu onderdeel van zijn diensten. In het najaar van 2020 draait Michael zijn eerste documentaire, over kinderen op de vlucht, in diverse bioscopen. Michael zijn werk is te bewonderen op zijn Instagramaccount en eigen website.

Blogs van


Productreviews

Review DJI Action 2

Wat zijn de voordelen en nadelen van deze DJI action cam? Hoe zijn de beeldkwaliteit en de stabilisatie? Lees hier de review over de DJI Action 2 camera!

Michael Jessurun Michael Jessurun 8 maanden geleden

Productreviews

Review Sony FX3 videocamera

De Sony FX3 videocamera is klein, maar ongelofelijk krachtig. In deze review legt Michael uit waarom hij deze camera nog met vele reizen mee gaat nemen!

Michael Jessurun Michael Jessurun 1 jaar geleden

Tips en inspiratie

9 cuts die je als videomaker moet kennen

Er zijn veel manieren waarop je shots in elkaar kunt laten overlopen of achter elkaar kunt zetten. Michael laat in dit blog 9 cuts zien die je móet kennen!

Michael Jessurun Michael Jessurun 1 jaar geleden

Productreviews

Review DJI RS 2 stabilizer

Benieuwd hoe de nieuwe DJI RS 2 stabilizer werkt in de praktijk? Michael Jessurun vertelt je er in deze review alles over!

Michael Jessurun Michael Jessurun 1 jaar geleden

Productreviews

Review DJI Osmo Mobile 4

Video's en foto's maken met je smartphone met behulp van een stabilisator? In deze review vertelt Michael Jessurun wat hij van de DJI Osmo Mobile 4 vindt!

Michael Jessurun Michael Jessurun 1 jaar geleden