Tom Kluyver

Tom Kluyver

Voor Tom Kluyver was fotografie tijdens de middelbare schooltijd een hobby en later kreeg het steeds meer vorm. Hij heeft fulltime als professioneel fotograaf gewerkt, maar omdat Tom er steeds minder van ging genieten heeft hij de keuze gemaakt om het alleen nog te doen voor zijn eigen ontwikkeling. Foto’s maken waar hij zelf blij van wordt en deze verkopen als prints. Hier haalt hij voldoening uit en het geeft hem rust.

Iedereen heeft een unieke blik op de wereld en fotografie is voor Tom dé manier om zijn blik met mensen te delen. Het is zowel een ontdekkingstocht als een medium. Hij houdt van het maken van beelden waarbij je de vraag kunt stellen of dat wat je ziet met voorbedachte rade is geënsceneerd, of dat het daadwerkelijk zo was, maar dan in de echte wereld. Tom wil zonder enige manipulatie iets creëren waar je naar kunt kijken terwijl het blijft fascineren. Volg Tom op Instagram of bezoek zijn website om meer te zien.

Blogs van


14 tips voor het maken van analoge panoramafoto's
Tips en inspiratie

14 tips voor het maken van analoge panoramafoto's

Tom Kluyver maakt inmiddels al bijna acht jaar analoge panorama’s. In dit blog geeft hij veertien handige tips voor het maken van analoge panoramafoto’s!

Tom Kluyver Tom Kluyver
1 jaar geleden