CameraNU opent eerste winkel in België

Op zaterdag 10 december opent Cameranu een pop-upstore in Antwerpen. Het is de eerste winkel van CameraNU.be in België. De winkel bevindt zich aan de Frankrijklei 23 in Antwerpen. Een winkel op een A-locatie op 5 minuten van het Centraal Station en 5 minuten van het winkelcentrum. In het voorjaar van 2023 wordt de winkel omgezet naar een volwaardig filiaal. De opening wordt op 10 december feestelijk gevierd met diverse gratis lezingen van topfotografen uit België en Nederland. Daarnaast zijn er meerdere fotografie-opstellingen waar bezoekers met hun eigen camera aan de slag kunnen gaan.

Pop-upstore

CameraNU ontwikkelt op dit moment een nieuw retailconcept. Hierbij staat de winkel centraal als ontmoetingsplek voor beeldmakers van zowel foto als video. Tot de livegang van het nieuwe concept kiezen we voor een pop-up concept in Antwerpen met een tijdelijk interieur. Een pop-up store is normaliter een winkel op een tijdelijke locatie. Echter, CameraNU blijft in het winkelpand aan de Frankrijklei. CameraNU wil haar klanten niet langer laten wachten op een winkel in België. Daarom opent de winkel nu al om de klanten van dienst te kunnen zijn.

Tegemoet komen aan de behoefte

Met de nieuwe winkel in Antwerpen komt CameraNU tegemoet aan de behoefte van de klanten in België. Directielid Ricardo van den Burg: “We willen mensen enthousiasmeren om mooie beelden te maken, via persoonlijk contact in de winkel, online, via workshops en lezingen. Het openen van nieuwe winkels past in deze omnichannel retail strategie. Onze klanten oriënteren online, om vervolgens in de winkels geadviseerd te worden en tot een aankoop over te gaan.

Wij willen onze klanten ontmoeten, persoonlijk leren kennen en onze gezamenlijke passie delen. De winkels zijn daarom een belangrijk onderdeel in de klantreis. Hiermee helpen we nu dus ook Belgische fotografen en filmmakers met het maken van mooie beelden.” Om de Belgische klanten nog beter te kunnen bedienen wil CameraNU nog 2 à 3 winkels openen in België.

Grote opening pop-up store 10 december

Tijdens de feestelijke opening staan topfotografen klaar om inspiratie te delen en is er veel gelegenheid om zelf foto’s te maken. Het belooft een samenkomst te worden van beeldmakers die foto’s, ervaringen en mooie momenten delen onder het genot van een hapje en een drankje. Ook zijn er exclusieve aanbiedingen van de grote merken op deze dag. Ook op de koopzondagen is deze winkel geopend.

Over Cameranu

CameraNU is dé plek waar foto- en videografieliefhebbers elkaar ontmoeten, sparren, deskundig advies inwinnen of geven. Via adviezen, workshops, lezingen, blogs, social media en video’s helpt CameraNU iedereen bij het maken van mooie beelden om momenten opnieuw te beleven en te delen. Cameranu, gestart op Urk in Nederland, opende in de afgelopen jaren winkels in Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Groningen en Rotterdam.

Het bedrijf, met ongeveer 200 werknemers, legt naast de webwinkel de focus op fysieke winkels om de klanten nog beter te kunnen bedienen. Onze specialisten delen graag persoonlijk hun kennis en passie voor het maken van mooie foto’s en video’s. Zo word je als beeldmaker echt verder geholpen.

CameraNU opent eerste winkel in België - 1

Auteur

Cameranu

Als dé community voor beeldmakers van de Benelux maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.