Foto- en videospecialist Cameranu bestaat 12,5 jaar - 1

Foto- en videospecialist Cameranu bestaat 12,5 jaar!

Op Urk is het feest…, foto- en videospecialist Cameranu start in de periode van 23 tot en met 27 november met haar festiviteiten rondom het 12,5-jarig bestaan en in december zal de feestmaand worden doorgezet. Uitgegroeid van klein winkeltje op een Urker bovenverdieping naar een landelijk bedrijf met meer dan 70 medewerkers is Cameranu inmiddels dé toonaangevende specialist van Nederland. En dat gaat gevierd worden. Mét de klanten. Want wie jarig is trakteert.

En getrakteerd gaat er worden. Commercieel manager Henri van Rheenen is enthousiast: “Deze mijlpaal vieren we niet alleen binnenshuis, we willen ook graag dat onze klanten gaan profiteren. Dit doen we met verschillende consumentenacties. Van een cadeautje bij een bestelling in onze webshop tot het winnen van het favoriete product van een klant. Daarnaast komen we met verschillende exclusieve kortingsacties.”

€ 12.500,- aan cadeaus weggeven

Van Rheenen: “Hiermee trappen we de feestmaand af en dit vinden wij zelf een héle leuke actie. Op onze Facebookpagina kunnen onze volgers in de periode van 23 tot en met 27 november een speciale app vinden. In deze app kan de link naar iemands favoriete product uit onze webshop geplakt worden. En vervolgens kan hij of zij dit product winnen. We verloten in de actieperiode in totaal € 12.500,- aan cadeaus aan de winnaars van de actie.”

Flinke kortingen in de webshop

Op www.cameranu.nl is er tijdens de actieperiode in december een speciale pagina te vinden waarop een selectie is te vinden van producten waarvoor een flinke jubileumkorting geldt. Van Rheenen vertelt: “We maken een selectie uit producten die binnen diverse prijsklassen vallen zodat er voor iedereen wat tussen zit. En dat is toch mooi meegenomen in de komende Sinterklaas- en Kerstperiode.”

Vanaf 100 euro bestellen? Een cadeautje erbij!

Klein maar fijn…, klanten die in de actieperiode in december een bestelling plaatsen met een waarde van minimaal 100 euro krijgen een cadeautje. Inkoopmanager Bart de Hoog: “Ik vertel nu nog niet wat het cadeautje is, maar er zit behoorlijk wat power in.” En afsluitend: “Houd onze website www.cameranu.nl en onze Facebookpagina de komende periode goed in de gaten en vier met ons mee!”

Foto- en videospecialist Cameranu bestaat 12,5 jaar - 2

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van Cameranu. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.