Canon occasions & demo's

Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief met lichte gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Inclusief alle standaard accessoires. In de originele, beschadigde verpakking. De binnenverpakking ontbreekt.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat. zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap, statiefgondel en tas. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.

Voor 16:30 uur besteld? Morgen in huis!

Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en statiefgondel.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat. Nauwelijks gebruikssporen. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen. Het glas is krasvrij. Wel twee kleine stofjes in het objectief, uiteraard niet zichtbaar op de foto. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenExtender in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen.

Gratis verzending vanaf

 €50
Je hebt 8 van de 87 producten gezien