CameraNU Logo

Falcon Eyes lampen

Falcon eyes maakt verschillende soorten studiolampen met verschillende mounts. Standaard wordt er gebruik gemaakt van een Bowensmount, maar er zijn ook lampen met een 9.5cm aansluiting. Daarnaast is er ook een mooi aanbod in portable studioflitsers en continu verlichting. Die laaste is heel erg geschikt om te gebruiken bij video-opnames.

Gratis verzending vanaf

 €50
Minimale kleurtemperatuur: 5500K
Maximale kleurtemperatuur: 5500K
Instelbaar vermogen: 1/16 - 1/1
Oplaadtijd: 1s - 2.5s
Lichtbron: LED
Vermogen: 3.7 Watt
Lux opbrengst op 1m: 541 lux
Kleurtemperatuur: 6000K

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Je hebt 12 van de 162 producten gezien

Falcon Eyes lampen

Studiolampen

Studiolampen of studio flitsers van Falcon Eyes zijn van hoge kwaliteit en zijn toch scherp geprijsd. Studiolampen geven je veel mogelijkheden in je studio wat betreft het aanwezige licht. Daarbij kan je op de ene soort lamp vervormers gebruiken met Bowens mount en op andere vervormers met een 9.5cm mount.

Portable studiolampen

Met de portable studiolampen van Falcon Eyes heb je een draagbare oplossing om op locatie ook genoeg licht tot je beschikking te hebben. Zo heb je het juiste licht aanwezig zonder dat je een koffer met lampen en grote accu's of aggregaten mee hoeft te nemen.

Studiolamp sets

Het aanschaffen van een complete studiolampen set van Falcon Eyes bring heel veel voordelen met zich mee. Doordat je een kit aanschaft krijg je al meteen korting op de verschillende onderdelen in de set. Daarbij heb je direct meerdere lampen met een zelfde vermoegen en dus lichtopbrengst. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je last krijgt van lichtverschil. Ook zijn er kits beschikbaar met meteen een stevig lampstatief of lichtvervormer(s).

Continu verlichting

Falcon Eyes heeft een groot assortiment aan continu verlicht, ook wel videoverlichting genoemd. Deze lampen komen in allerlei soorten, maten en vormen. Zo zijn er kleine LED-lampen die je direct op je camera of zelfs smartphone kan bevestigen. Maar ook zijn er hele mooie heldere (LED) lampen voor op een statief voorzien van Bi-Color technology. Zou bepaal jij zelf de juiste kleurtemperatuur op jouw set. En voor theaterdoeleinden zijn er van Falcon Eyes fresnell lampen waarmee je iemand letterlijk en figuurlijk in de spotlights zet.