Benro cameratassen

Zoekt u een tas die niet standaard is? Wilt u eens iets anders dan anderen? Check dan deze tassen van Benro. Van stijlvolle rugzak of sling tot de grootste rugzakken waar met gemak een 800mm objectief in past. Sommige tassen zijn geschikt voor het opbergen van uw toestel met een objectief en in anderen kunt u zelfs meerdere camera's kwijt. Wanneer u een geschikte tas zoekt waar u een volledige camera set-up in kwijt kunt met daarbij ook nog een laptop of tablet dan is verder zoeken eigenlijk niet nodig, Benro kan u van alle gemakken voorzien.

Benro cameratassen zijn handig én comfortabel

Maar het gaat niet alleen om opbergruimte. De cameratassen van Benro beschikken ook over diverse handige toevoegingen. Zo zijn diverse camerarugtassen voorzien van een volledig naar wens te verstellen schouderbanden en heupriemen. Hierdoor bent u verzekerd van het hoogste draagcomfort. Ook worden bijna alle cameratassen geleverd inclusief een handige te bevestigen regenhoes waardoor u zich niet naar binnen hoeft te haasten mocht het gaan regenen. Benro zorgt ervoor dat u uw hoofd bij het hoofddoel kunt houden, namelijk fotograferen.

Benro tassen kopen

Long Lens Bag

Ga op pad met uw tele-objectief dankzij de Benro Long Lens Bags! De Falcon-serie is geschikt voor uw DSLR met een bevestigd 300mm tot zelfs een 800mm objectief en biedt daarnaast ruimte aan allerlei extra accessoires zoals een eventuele lensbracket en kleine persoonlijke spullen. De verstevigde onderkant van de tassen is gemaakt van duurzaam en schokabsorberend materiaal dat de levensduur van de Long Lens Bags ten goede komt.

Vanaf €169,-

Shoulder Bag

Vervoer en bewaar uw kostbare apparatuur veilig, gemakkelijk en stijlvol met deze prachtige rugzakken en schoudertassen van Benro. De tassen bieden ook extra ruimte aan andere spullen dan uw fotospullen. Zo is er genoeg ruimte voor diverse accessoires, persoonlijke spullen als sleutels, zonnebril of een lunchpakketje, maar ook voor een laptop of tablet. Deze Benro tassen dragen met recht de naam "Traveller".

Vanaf €69,-

Sling

De Benro Sling Bag is een moderne en elegante sling-stijl rugtas. De Sling heeft slechts één schouderband waardoor u deze onder uw arm door naar uw borst kunt draaien, hierdoor hebt u gemakkelijke en snelle toegang tot uw camera zonder deze van uw schouder te moeten halen. De achterzijde is voorzien van zachte gewatteerde bekleding waardoor u de rugtas voor langere tijd comfortabel kunt dragen.

Vanaf €79,-

Sherpa

De Benro Sherpa is niet alleen heel stevig, de rugzak is daarbij ook nog eens enorm ruim. Deze rugtas biedt ruimte aan twee tot drie volwaardige DSLR's, zes of zeven objectieven, een flitser, een 17" laptop en flink wat accessoires. Zeg maar de verhuiswagen onder de rugzakken. De naar eigen inzicht te plaatsen tussenschotten zorgen ervoor dat uw apparatuur altijd zo stevig mogelijk vastgezet kan worden binnen de rugtas.

Vanaf €205,-

Top 10 populairste Benro tassen

Belangrijke specificaties Type: Bescherming
Geschikt voor: Filter
Kleur: Zwart
Binnenmaten (lxbxh): 18 x 13 x 6.5cm
Belangrijke specificaties Type: Bescherming
Geschikt voor: Filter
Kleur: Transparant
Binnenmaten (lxbxh): 11 x 0.7 x 16cm

Gratis verzending vanaf

 €50
Belangrijke specificaties Type: Bescherming
Geschikt voor: Filter
Kleur: Transparant
Binnenmaten (lxbxh): 16 x 0.7 x 18cm
Belangrijke specificaties Type: Bescherming
Geschikt voor: Filter
Kleur: Zwart
Belangrijke specificaties Type: Rugzak
Geschikt voor: Spiegelreflexcamera, Objectief
Kleur: Zwart
Binnenmaten (lxbxh): 26 x 21 x 51cm

30 dagen bedenktijd

Je hebt 8 van de 12 producten gezien

Benro cameratassen kopen?

Alle producten worden geproduceerd door Benro Precision Machinery Co, .LTD. Het productassortiment bestaat uit hoogwaardige carbon en aluminium statieven, monopods, maar ook diverse soorten statiefkoppen, video-equipment, tassen en filters voor zowel de foto- als de videograaf. Door vele jaren van ontwikkeling, samenwerking met ervaren topfotografen en het gebruik van hoge kwaliteit materialen, biedt Benro kwalitatief zeer sterke producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen.