Apple computers, MacBooks, iPads en iPhones

Apple systemen hebben hun sporen in fotografie én videowereld ruimschoots verdiend. Het soepel draaiend Mac OS zorgt voor een snelle nabewerking van je beelden. En of je nu een Apple Mac, iMac Pro, iMac of MacBook gebruikt, jouw Apple computer staat klaar voor als dat nodig is. Ook op mobiel-gebied is Apple een kanjer. Of je nu een iPad gebruikt of een iPhone, beide zijn in staat om geweldige foto's en video's vast te leggen. En deze beelden bewerk je met een van de vele hoogwaardige apps beschikbaar voor iOS.

Stel je eigen Mac systeem samen

Net als in de Apple store kun je ook bij CameraNU.nl ervoor kiezen om een configuratie naar wens toe te laten passen. Denk hierbij aan extra werkgeheugen, meer opslag, meteen een andere muis of toetsenbord meegeleverd of alvast een bepaald softwarepakket voorgeïnstalleerd. Alles dus om je nieuwe Mac nog meer binnen je workflow te laten passen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en we laten je alle mogelijkheden weten. Houd er wel rekening mee dat de levertijd van een op maat samengestelde Mac langer is dan van één uit onze directe voorraad.

Apple Mac Pro

De Mac Pro is een krachtpatser van de bovenste plank. Daarbij kun je hardware, wanneer nodig vervangen. Zo blijft het systeem altijd relevant voor jouw workflow.

Apple iMac Pro

De iMac Pro is de meest krachtige all-in-one van Apple. Door de krachtige quadcore processor en het enorme werkgeheugen is deze desktop klaar voor alle foto- en videobewerkingstaken.

Apple iMac

De iMac is dan wel minder krachtig dan zijn grote broer, de iMac Pro, maar nog steeds een geweldige all-in-one. Door de optimalisatie binnen het besturingssysteem van Apple laat je deze desktop met een gerust hart al je taken uitvoeren.

Apple MacBook

De Macbook is een van de meest iconische laptops op de markt. Of je nu de standaard versie kiest, de MacBook Air of de Macbook Pro, ze zijn krachtig genoeg om de strijd aan te gaan met menig desktop PC.

Apple iPad

Toen de iPad door Apple werd onthuld, was het direct een wereldwijde hit. Een groot scherm gecombineerd met de stabiliteit van Apple systemen en een goed doordacht ontwerp. En door de vele apps een heel erg veelzijdig apparaat.

Apple iPhone

Apple is met de iPhone een van de grondleggers van de huidige smartphonemarkt. En door het toepassen van uitmuntende camera's op de verschillende iPhones zijn ze zeker een van de grondleggers van de smartphonefotografie.