Verrekijkers kopen

CameraNU.nl is dé verrekijkerspecialist van Nederland. In ons verrekijker testcentrum in onze winkel op Urk kunt u meer dan 300 verrekijkers uitgebreid testen. Want een goede verrekijker kopen doet u niet zomaar even, een verrekijker kopen doet u voor vele jaren. Testen is bij ons niet gewoon even een kijker uit de verpakking halen en vasthouden. Een verrekijker testen is bij ons naar buiten gaan met één van onze kijkerexperts die tips geeft over de diverse modellen die binnen uw budget passen. En buiten is bij ons écht buiten…, u kunt uw kijker testen met behulp van meer dan 2 kilometer vrij uitzicht over de Urker weilanden. Mét roofvogels en andere bekende weidedieren.

Handig: Advies over verrekijkers | Top 10 verrekijkers | Top 10 pro verrekijkers | Smartphone adapters | Digiscoping | Verrekijker draagriemen

Populairste verrekijker merken

Swarovski

Zeiss

Leica

Bushnell

Bynolyt

Vortex

Populaire type kijkers

Dakkant verrekijker

Porro verrekijker

Monokijker

Nachtkijker

Rangefinder

Telescopen

Een verrekijker kopen met behulp van goed advies

In onze winkel wandelen diverse kijkerspecialisten rond die u heel graag helpen een verrekijker te kiezen welke het best binnen uw budget past én aan uw wensen voldoet. Kiezen uit een aanbod van meer dan 500 verschillende verrekijkers is niet makkelijk, maar met behulp van onze specialisten gaat dit absoluut lukken. Van monoculair tot instap porro verrekijker, van rangefinder tot de absolute top in dakkant kijkers, bij ons slaagt u altijd. Kijk niet verder…, kijk bij CameraNU.nl!

In de winkel staan de kijkerspecialisten voor u klaar, maar ook online kunt u uitstekend slagen voor de aanschaf van uw verrekijker. Uw verrekijker online bestellen? Ook telefonisch kunnen onze specialisten u voorzien van het juiste advies. Bel 0527 690404.

Pro verrekijkers

Goedkope verrekijkers

Lichtgewicht verrekijkers

Sterrenkijkers

Alle verrekijkers

Sorteer  producten

26,95 23,95

Geavanceerde afstandsmeter met snelle scherpstelling, een maximaal bereik van 900 meter en vijf keer vergroting

Verrekijker kopen

CameraNU.nl is één van de grootste verrekijkerspecialisten van Nederland. Bij ons vindt u allerlei kijkers in het assortiment..., in iedere prijsklasse en van Bynolyt, Nikon of Vortex tot Carl Zeiss, Leica en Swarovski! In onze winkel op Urk is er een testcentrum ingericht waar u een verrekijker op uw gemak kunt uitproberen..., want uw persoonlijke beleving is misschien nog wel belangrijker dan de specificaties.

Een dakkant verrekijker kopen

Dakkant verrekijkers zijn veruit het populairst. De lenzen in beide objectieven staan achter elkaar gepositioneerd waardoor het formaat compact kan blijven. Het gewicht is daardoor lager dan het gewicht van een porro kijker. Daarnaast bevindt het scherpstelmechanisme zich ín de objectieven, daardoor zijn dakkant kijkers vaker water- en stofdicht. Alle verrekijkers in het topsegment zijn uitgevoerd als dakkant verrekijker.

Een porro verrekijker kopen

Een porro verrekijker is een kijker met twee objectieven waarin de lenzen niet achter elkaar gepositioneerd staat. Porro kijkers zijn daardoor groter van formaat dan een dakkant verrekijker. Dit heeft als voordeel dat een porro kijker goedkoper geproduceerd kan worden waardoor de verkoopprijs lager ligt. Het scherpstelmechanisme van porro verrekijkers bevindt zich buiten de oculairs, wat meer onderhoud vergt. Vaak zijn porro kijkers niet waterdicht.

Een monokijker kopen

Het voordeel van een verrekijker met twee objectieven is dat ook de diepte zichtbaar wordt in het beeld wat door de kijker op uw netvlies valt. Maar soms is een verrekijker niet handig om mee te nemen. Door het compacte formaat van een monokijker, ook wel monoculair genoemd, bent u altijd in de gelegenheid een kijker mee te nemen. Zelfs in uw binnenzak.

Een nachtkijker kopen

Er is veel te zien, ook ‘s nachts. Een goede verrekijker kan ook in de schemering nog een goed beeld leveren, maar als het donker wordt is dat niet meer mogelijk. Daarom vindt u bij CameraNU.nl ook nachtkijkers. Met een nachtkijker kunt u wél in het donker kijken.

Zopim
Heeft u een vraag?