Fujifilm occasions & demo objectieven

Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch uitstekend en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Inclusief lensdoppen, zonnekap en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat. Optisch geheel in orde. Compleet met de standaard meegeleverde accessoires. In de zwaar beschadigde, originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Belangrijkste eigenschappenObjectief in nette staat. Optisch geheel in orde. Inclusief lensdoppen, zonnekap en pouch.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in zeer nette staat. Nauwelijks gebruikssporen en optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, zonnekap en etui. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, statiefgondel en zonnekap. In de originele verpakking.

Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!

Je hebt 8 van de 8 producten gezien