Wifi IP-camera's

Een IP-camera met wifi heeft als grote voordeel dat er geen lange netwerkkabel hoeft te liggen om de camera te verbinden met je computer. Dit zorgt ervoor dat je de camera op meer plekken kan plaatsen, zowel binnen als buiten. Wel hebben de camera's nog een stroomtoevoer nodig. De IP-camera stuurt simpelweg beelden via het wifinetwerk naar je smartphone, computer of laptop. Een aantal leveranciers heeft een gratis app waarmee je je telefoon verbindt. Zo weet je altijd wat er speelt! Bekijk hieronder alle IP-camera's met wifi.

De populairste wifi IP-camera's bij CameraNU.nl

Wifi IP-camera kopen?

Voor een IP-camera die over wifi beschikt zit je goed bij CameraNU.nl! Met merken als Foscam, Eminent en Netatmo hebben we een groot aanbod. Zo weet je dat de juiste camera ertussen zit.

Waarom een IP-camera met wifi?

De wifi IP-camera zorgt voor extra flexibiliteit in de plaatsen waar je de camera neerzet of -hangt, omdat je geen netwerkkabel nodig hebt. Let er op dat IP-camera's nog wel stroom nodig hebben. De camera moet dus in de buurt van een stopcontact worden geplaatst. Veel leveranciers geven je de beschikking over een app waarmee je snel en makkelijk toegang krijgt tot je IP-camera. Zo houd je via je smartphone de omgeving in de gaten of krijgt een melding wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Daarnaast bekijk je de beelden via je laptop of computer terug via het wifinetwerk. Er zijn wifi IP-camera's beschikbaar voor binnen als buiten.

Vragen over een wifi IP-camera? We helpen graag!

Heb je nog vragen over een IP camera? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je uitdagingen mee en helpen je met het maken van de juiste keuze.