Alles over Jupio

Jupio is in 2006 opgericht en biedt een uitgebreid assortiment aan accu's en toebehoren. Het bedrijf levert accu's, batterijen, laders, battery grips, powerbanks en andere accessoires. De accu's en toebehoren van Jupio zijn gemaakt van kwaliteitsmateriaal en doen niet onder voor de originele producten. Jupio levert jou accu's, laders en meer van topkwaliteit voor een lage prijs en minimaal drie jaar garantie!

Jupio accu's en toebehoren geschikt voor

Voordelig alternatief van hoge kwaliteit
Vooral bekend uit het assortiment van Jupio zijn de accu's. Deze zijn een voordelig alternatief voor originele accu's en kwalitatief net zo goed. Koop een accu van Jupio ter vervanging van je oude of als extra. Kies voor een enkele accu of juist voor een handige kit met accu en lader ineen. Op die manier breid je de uitrusting voor je camera uit en kom je nooit meer zonder stroom te zitten. Jupio levert meer dan 450 verschillende accu's voor merken als Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Fujifilm, Olympus, Pentax, Leica en meer. Jupio heeft zowel laders voor een specifiek merk als universele laders. Ze zijn gemaakt van hogekwaliteitsmaterialen en ze zijn veilig en betrouwbaar. Voor de universele Jupio acculaders worden merk specifieke charger plates aangeboden.

Orange Series en Ultra Edition
Sinds een aantal jaar behoort de Orange Series tot het aanbod van Jupio. Deze accu's voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen en worden voortdurend getoetst op duurzaamheid en betrouwbaarheid. Er wordt uitsluitend gebruikgemaakt van onderdelen van de allerbeste kwaliteit. Hierdoor is de capaciteit en duurzaamheid van de Jupio Orange Series accu's altijd gelijkwaardig aan de accu's van het originele merk. Daarom geeft Jupio op de Orange Series accu's een garantie van maar liefst 5 jaar! De Ultra Edition accu's van Jupio hebben een hoger vermogen dan originele accu's. Deze krachtige Ultra Edition accu's zijn natuurlijk zeer handig als reserve of ter vervanging van je 'oude' accu.

Meer grip met Jupio
Veel battery grips van Jupio worden geleverd met een handige afstandsbediening. Daarnaast geeft een battery grip je de mogelijkheid vanuit portretstand te fotograferen. De Jupio battery grips zijn van hoge kwaliteit en zien er nagenoeg hetzelfde uit als het origineel. Jupio heeft grips voor Canon, Nikon, Pentax, Fujifilm, Sony en Panasonic.

Jupio powerbanks
Laad je mobiele apparaten op zonder dat je een stopcontact nodig hebt. Hartstikke handig als je op reis bent voor een fotoshoot of vakantie. Jupio heeft onder meer de Jupio PowerVaults in het assortiment. Dit zijn externe accu's met accu-adapter waardoor je jouw camera direct van stroom uit het accupack voorziet. Hierdoor maak je drie keer zo lang gebruik van je camera. Met een meegeleverde kabel laad je bovendien ook je smartphone of tablet op. Verder levert Jupio powerbanks die spatwaterdicht zijn, uitgerust zijn met zonnepaneel of een draadloze oplaadfunctie hebben. Daarnaast zijn er Jupio powerbanks op de markt met ingebouwde bluetooth speaker, handenwarmer of lader voor accu's of batterijen.