Kiwi Photo Lens Mount Adapter (M42-EOS)

1 reviews | #126064

32,95
Op voorraad Vandaag besteld, maandag gratis in huis

Informatie

Kiwi Photo Lens Mount Adapter (M42-EOS)

Op alle producten 30 dagen bedenktijd
Onze klanten geven ons een 9.3

Reviews (1)

Kiwi Photo Lens Mount Adapter (M42-EOS) 3.33330 1
Goed passende en netjes afgewerkte M42-EOS adapter
Beeldkwaliteit
Degelijkheid
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Gebruiksgemak
Kwaliteit
Snelheid
Vormgeving
Past goed en is makkelijk te verwijderen, zowel aan lens als aan body-zijde. Mijn goede kwaliteit M42 lenzen zijn nu ook te gebruiken op moderne, bijvoorbeeld Canon EOS camera's. Ook geen probleem met oneindige instelling. Ga er voor mijn Pentax ook een aanschaffen. Beeldkwaliteit is van de lenskwaliteit afhankelijk uiteraard.
Netjes afgewerkt
Oneindige instelling van lens blijft behouden
Zeer goede oude lenzen blijven bruikbaar
Alles met de hand instellen nu
Er zijn geen minpunten opgegeven

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren
Zopim
Heb je een vraag?