Yongnuo AC-Adapter 12V5A - image 1

Informatie

Yongnuo AC-Adapter 12V5A

Kenmerken van de AC-Adapter 12V5A

- Uitgangsvoltage 12 Volt
- Maximale uitgangsstroom 5000mA

O.a. geschikt voor

Inhoud van de doos

In de doos

- Afkomstig van Yongnuo
- Twee jaar garantie

Reviews (1)

Degelijke adapter met lang snoer
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Mogelijkheden
Vermogen
Vormgeving
Prima ding. Wat me vooral blij maakte, was het relatief lange snoer. Heb hem gekocht bij de YN600 5500K LED lampen. Paste prima. Een opbergzakje en of klittenband o.i.d. om het netjes op te ruimen, had het compleet gemaakt. Gelukkig is dat op te lossen.
Lang snoer
Lastig netjes op te ruimen

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires
De huidige prijs kun je bovenaan deze pagina zien. Benieuwd of er nog aanbiedingen zijn? Onder de productafbeelding kun je terecht voor alle aanbiedingen of cashbacks die op dit moment geldig zijn voor dit product.
De huidige voorraad is bovenaan deze pagina te zien. Hierin geven wij aan of het product wel of niet op voorraad is en wat de verwachte levertijd is. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten. Bij een pre-order geven we een indicatie wanneer we verwachten met de levering te kunnen beginnen.
Voor bijpassende accessoires zoals een cage, filter, accu, case of een battery grip kun je kijken onder het kopje accessoires. Daar zie je accessoires geschikt voor deze camera. Zo weet je zeker dat je een compatibele accessoire koopt bij jouw product.
Ons tweedehands assortiment verandert continu. Dit is natuurlijk onderhevig aan de voorraad die we tweedehands aangeboden krijgen. We hebben de Yongnuo AC-Adapter 12V5A op dit moment niet als tweedehands in onze voorraad. We krijgen er dagelijks nieuwe occasions bij, dus het kan zeker lonen om af en toe ons tweedehands aanbod te bekijken.
Bij CameraNU.nl koop je niet alleen het beste materiaal, je kunt het ook huren! Je kan bij CameraNU.nl video- of fotocamera's huren, maar ook de objectieven en een ruim aanbod aan accessoires. Bekijk alle verhuurproducten via deze link