Ricoh Theta V 360-graden camera Grijs
Ricoh Theta V 360-graden camera Grijs
398,-

Ricoh Theta V 360-graden camera Grijs

4 reviews
| #2056325
Nooit meer leverbaar

Productinformatie

Meegeleverde accessoires

- USB-oplaadkabel
- Ricoh Theta soft case
- Snelstartgids
- Afkomstig van Ricoh Nederland

Ricoh Theta V 360-graden camera Grijs

Met 360-graden video's in UHD-4K zet de Ricoh Theta V een nieuwe standaard. Een vloeiende video met 30 frames per seconde in een resolutie van 3840x1920 pixels laat jou en vele anderen genieten van de wereld om je heen. Waar en hoe je de beelden bekijkt, is aan jou: vanaf de Theta V op eenvoudige wijze live op Facebook, op je smartphone, op een groot scherm of in virtual reality. Je hebt slechts één druk op de knop nodig om een 360-graden foto te maken van 14 megapixel. Het resultaat kun je direct kwijt op Facebook of via de website van Ricoh Theta naar je andere social media-accounts. Uiteraard kun je foto's en video's ook delen op het 360-graden kanaal van YouTube en Google Maps.

Verbeterde beeldkwaliteit

Dankzij een nieuwe sensor is niet alleen de beeldkwaliteit sterk verbeterd ten opzichte van de vorige 360-graden camera's uit de Theta-serie, ook het energieverbruik van de Theta V is verminderd. Een opgeladen interne accu is goed voor 300 foto's en 80 minuten video. Om de beeldkwaliteit verder te verhogen is gebruikgemaakt van de technologie uit de DSLR's van Ricoh.

Interne 4-kanaals microfoon

De Ricoh Theta V is uitgerust met een interne 4-kanaals microfoon voor het opnemen van het geluid om de camera heen. Audio wordt zowel horizontaal als verticaal opgenomen zodat het geluid aansluit bij de 360-graden video. Met de optionele TA-1 3D richtmicrofoon kun je het geluid nog meer diepte geven, wat handig is als je muziek wilt opnemen.

Draadloze verbinding en bediening vanaf smartphone

Door de draadloze communicatie te verbeteren gaat het verzenden van data 2.5 keer sneller dan bij de Theta S. Hierdoor wordt het verzenden van grotere bestanden vanwege de hogere resoluties ruimschoots opgevangen. Met behulp van bluetooth of een draadloze LAN-verbinding bedien je de Theta V met een app op je smartphone. Dit kan zowel bij het bekijken van live beelden op je mobiele apparaat als bij het verplaatsen van bestanden.

Nieuwe mogelijkheden dankzij plug-ins

De mogelijkheden van de Theta V kunnen worden uitgebreid met behulp van plug-ins. Een van die plug-ins is de Remote Playback, waarmee het mogelijk is om de opgeslagen foto's en video's vanaf de camera af te spelen.

Ricoh Theta V firmware-update voor beeldstabilisatie

Ricoh heeft een firmware-update uitgegeven waardoor de Theta V 360-graden camera nu ook beeldstabilisatie ondersteunt. Deze firmware-upgrade is te downloaden van de website van Ricoh

Kenmerken van de Ricoh Theta V 360-graden camera

- 4K 360-graden video's met 30fps
- 14 megapixels
- Intern geheugen van 19GB
- 4-kanaals microfoon
- Hoge snelheid datatransfer
- Snelste sluitertijd van 1/25000s
- In handmatige modus fotograferen met ISO 3200

Meegeleverde accessoires

- USB-oplaadkabel
- Ricoh Theta soft case
- Snelstartgids
- Afkomstig van Ricoh Nederland

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Bij Cameranu heb je de mogelijkheid jouw nieuwe foto- en video apparatuur uitgebreid te verzekeren. Met ons verzekeringspakket is jouw aankoop optimaal beschermd.  

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
Lees meer over verzekeren