Insta360 One X Venture Case - image 1
Insta360 One X Venture Case - image 2
Insta360 One X Venture Case - image 3

Informatie

Insta360 Venture Case

O.a. geschikt voor

  • - Insta360 ONE X 360-graden camera

Inhoud van de doos

Bij de Insta360 Venture Case in de doos

  • GoPro-naar-1/4" adapter

Specificaties

Merk Insta360
Geschikt voor Action cam
Type Case
Waterdicht tot 5m
Fabrieksgarantie 2 jaar

Reviews (1)

Mooie case voor het waterdicht maken van de Insta360 One X
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Vormgeving
Met de case is de Insta360 waterdicht. Ik heb deze gekocht voor de wintersport, zodat de camera tegen een stootje en de nattigheid kan. Werkt erg goed. En met de 360 app wordt de case volledig verwijderd van je opnamen.
De huidige prijs kun je bovenaan deze pagina zien. Benieuwd of er nog aanbiedingen zijn? Onder de productafbeelding kun je terecht voor alle aanbiedingen of cashbacks die op dit moment geldig zijn voor dit product.
De huidige voorraad is bovenaan deze pagina te zien. Hierin geven wij aan of het product wel of niet op voorraad is en wat de verwachte levertijd is. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten. Bij een pre-order geven we een indicatie wanneer we verwachten met de levering te kunnen beginnen.
Voor bijpassende accessoires zoals een cage, filter, accu, case of een battery grip kun je kijken onder het kopje accessoires. Daar zie je accessoires geschikt voor deze camera. Zo weet je zeker dat je een compatibele accessoire koopt bij jouw product.
Ons tweedehands assortiment verandert continu. Dit is natuurlijk onderhevig aan de voorraad die we tweedehands aangeboden krijgen. We hebben de Insta360 One X Venture Case op dit moment niet als tweedehands in onze voorraad. We krijgen er dagelijks nieuwe occasions bij, dus het kan zeker lonen om af en toe ons tweedehands aanbod te bekijken.
Bij CameraNU.nl koop je niet alleen het beste materiaal, je kunt het ook huren! Je kan bij CameraNU.nl video- of fotocamera's huren, maar ook de objectieven en een ruim aanbod aan accessoires. Bekijk alle verhuurproducten via deze link