Aputure Amaran AL-MC Pocket-Sized RGBWW LED Light - image 1
Aputure Amaran AL-MC Pocket-Sized RGBWW LED Light - image 2
Aputure Amaran AL-MC Pocket-Sized RGBWW LED Light - image 3
Aputure Amaran AL-MC Pocket-Sized RGBWW LED Light - image 4
Aputure Amaran AL-MC Pocket-Sized RGBWW LED Light - image 5
Aputure Amaran AL-MC Pocket-Sized RGBWW LED Light - image 6

Informatie

Aputure Amaran AL-MC Pocket-Sized RGBWW LED Light

Kenmerken van de Aputure Amaran AL-MC

 • Compacte LED-lamp van slechts 128 gram
 • Bereik van 3200 tot 6500K
 • Produceert 36.000 kleuren
 • Gaat 100 minuten mee op vol vermogen
 • Ingebouwde magneten aan achterkant
 • Bluetooth-connectiviteit

Inhoud van de doos

Bij de Aputure Amaran AL-MC Pocket-Sized RGBWW LED Light in de doos

 • Siliconen diffuser
 • Twee magic tapes
 • USB-C-kabel
 • Pouch
 • Handleiding

Reviews (8)

Geweldig lampje, maar de app krijgt geen contact
Verrassend goed lampje, erg fel en groot kleurbereik. Hier ga ik heel veel plezier van hebben, maar waarschijnlijk zonder de app, want die meldt steeds dat hij geen contact heeft kunnen leggen, al herkent hij hem wel. Al van alles geprobeerd: helemaal leeg laten lopen en nog een keer connecten, app opnieuw installeren, connecten terwijl hij wordt opgeladen. Maakt allemaal niet uit, alleen maar "reconnection failed".
Niet het ergste van de wereld, maar wel jammer.
Compact maar veel licht
Batterij houdt het lang vol
Veel opties
App werkt niet met mijn lampje

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
De huidige prijs kun je bovenaan deze pagina zien. Benieuwd of er nog aanbiedingen zijn? Onder de productafbeelding kun je terecht voor alle aanbiedingen of cashbacks die op dit moment geldig zijn voor dit product.
De huidige voorraad is bovenaan deze pagina te zien. Hierin geven wij aan of het product wel of niet op voorraad is en wat de verwachte levertijd is. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten. Bij een pre-order geven we een indicatie wanneer we verwachten met de levering te kunnen beginnen.
Voor bijpassende accessoires zoals een cage, filter, accu, case of een battery grip kun je kijken onder het kopje accessoires. Daar zie je accessoires geschikt voor deze camera. Zo weet je zeker dat je een compatibele accessoire koopt bij jouw product.
Ons tweedehands assortiment verandert continu. Dit is natuurlijk onderhevig aan de voorraad die we tweedehands aangeboden krijgen. We hebben de Aputure Amaran AL-MC Pocket-Sized RGBWW LED Light op dit moment niet als tweedehands in onze voorraad. We krijgen er dagelijks nieuwe occasions bij, dus het kan zeker lonen om af en toe ons tweedehands aanbod te bekijken.
Bij CameraNU.nl koop je niet alleen het beste materiaal, je kunt het ook huren! Je kan bij CameraNU.nl video- of fotocamera's huren, maar ook de objectieven en een ruim aanbod aan accessoires. Bekijk alle verhuurproducten via deze link