Door drukte bij PostNL kan de bezorging van je bestelling langer duren. Onze winkels zijn uiteraard open.
K&F Concept Gimbal Head
K&F Concept Gimbal Head
149,95

Productinformatie

Inhoud van de doos

  • Arca-type snelkoppelingsplaat
  • 3/8"-16 naar 1/4"-20 Adapter                    

K&F Concept Gimbal Head

Deze K&F Concept Gimbal Head biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele statiefkoppen. Het biedt een uitstekende stabiliteit en balans, vooral bij zware camera en objectief combinaties. Je kunt een camera nauwkeurig en veilig positioneren, waardoor het risico op camerabewegingen en onscherpe beelden wordt geminimaliseerd.

Soepele bewegingen.

Een van de belangrijke voordelen van de K&F Concept gimbalkop is de mogelijkheid om soepele en vloeiende bewegingen te maken. Je kunt je camera gemakkelijk pannen, kantelen en draaien zodat je bewegende onderwerpen naadloos kunt volgen of dynamische opnamen kunt maken. Dit in tegenstelling tot traditionele statiefkoppen, die vaak een beperkt bewegingsbereik hebben.

Statiefkop voor natuur- en sportfotografie

Het maximale draagvermogen van de Gimbal Head is 20kg. Dat maakt het geschikt voor DSLR- en systeemcamera's met zware objectieven. De roterende basis en verticale arm van het gimbalhead kunnen beide 360 graden draaien. Dit zorgt voor eenvoudige en snelle manier om je onderwerp te volgen. De kop is heel geschikt voor natuur-, vogel- en sportfotografie. Het cameraplatform kan 7cm omhoog en omlaag worden versteld, zo kun je het zwaartepunt van je camera en objectief combinatie snel en nauwkeurig balanceren.

Arca-Swiss compatible

De  K&F Concept Gimbal Head is gemaakt van lichtgewicht en duurzaam aluminium en heeft een standaard Arca-type snelkoppeling en plaat en een waterpas. De grote knoppen zijn gemakkelijk in gebruik en de genummerde schalen langs de draaibare basis en verticale arm zorgen voor  het gemakkelijk herhalen van je instellingen voor verschillende lens en camera combinaties.

Kenmerken van de K&F Concept Gimbal Head

  • 20kg Laadvermogen
  • Arca-type snelkoppeling
  • 7cm in hoogte verstelbaar cameraplatform
  • 360° draaibare basis met vergrendelingsknop
  • Aluminium constructie
  • Weegt 1430gr

Inhoud van de doos

  • Arca-type snelkoppelingsplaat
  • 3/8"-16 naar 1/4"-20 Adapter                    

Specificaties

Algemene kenmerken
Merk
K&F
Soort
Schommelkop
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Draagvermogen
20kg
Arca-Swiss compatibel
Ja
Schaalverdeling
Ja
Waterpas
Ja
Hoogte
230mm
Gewicht
1430gr
Meegeleverde accessoires
Snelkoppelingsplaat
Ja
Opbergpouch
Nee