Reflecta - 1
Reflecta - 2

Digitaliseer je beelden met Reflecta

Bij Reflecta kun je terecht voor scanners, scanner-accessoires en projectieschermen. Reflecta scanners gebruik je voor het digitaliseren van dia's, negatieven, foto's en Normal 8- en Super 8-films. Reflecta heeft een breed assortiment met een model voor iedere gebruiker. Reflecta projectieschermen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit stof voor schitterend beeld.

Bekijk alle producten van Reflecta bij CameraNU.nl

Gratis verzending vanaf

 €50
Belangrijke specificaties Kleurenscan: Ja
Kleurdiepte: 48bit
Maximaal scanformaat: Dia's, Filmnegatieven
Sensor: CCD
Belangrijke specificaties Kleurenscan: Ja
Kleurdiepte: 48bit
Maximaal scanformaat: 36.5 x 36.5mm
Sensor: CCD
Belangrijke specificaties Kleurenscan: Ja
Kleurdiepte: 48bit
Maximaal scanformaat: 24.3 x 36.5mm
Sensor: CCD
Over dit productPVC projectiescherm van 240x240cm - eenvoudig mechanisme - schitterend beeld

Gratis verzending vanaf

 €50
Je hebt 8 van de 19 producten gezien

Reflecta kopen?

Voor het digitaliseren van dia's, negatieven, foto's en Normal 8- en Super 8-films heb je een Reflecta scanner nodig. Reflecta heeft een breed assortiment met een model voor iedere gebruiker. Reflecta biedt verder accessoires voor deze scanners en je kunt bij Reflecta terecht voor projectieschermen.

Reflecta scanners

Reflecta scanners gebruik je voor het digitaliseren van bijvoorbeeld dia's, negatieven, foto's en Normal 8- en Super 8-films. De digitale bestanden schrijf je weg in hoge resolutie op een geheugenkaart.

Reflecta scanner accessoires

Voor verschillende Reflecta scanners heeft Reflecta losse accessoires ontworpen, zoals houders voor filmstrips, negatieven en dia's. Met behulp van SilverFast software maak je optimaal gebruik van de technische mogelijkheden van de Reflecta CrystalScan 7200.

Reflecta projectieschermen

Om de beelden van projectoren zo goed mogelijk weer te geven heeft Reflecta projectieschermen ontwikkeld. Dankzij een handig mechanisme rol je de schermen eenvoudig in en uit. Het scherm is gemaakt van een hoge kwaliteit stof, waardoor je een schitterend beeld krijgt.