CameraNU Logo

Studio inrichting

Met de inrichting van je studio maak je het plaatje compleet. BIj ons vind je alle onderdelen om je studio een succes te maken. Gebruik de Glow Paint voor een extra effect tijdens je shoot of gebruik de poseer tubs voor je ideale compositie. Wil je meer ondersteuning gebruik dan een statief, de in hoogte verstelbare statieven zijn geschikt voor elke foto- en videostudio. Maximaal gebruik maken van de ruimte, dan zijn plafondrails de ideale oplossing! CameraNU heeft het allemaal.

De populairste studio inrichting bij CameraNU.nl!

30 dagen bedenktijd

Maximale hoogte: 280cm
Belastbaar tot: 3kg
Materiaal: Aluminium
Luchtgeveerd: Ja
Maximale hoogte: 300cm
Belastbaar tot: 10kg
Materiaal: Aluminium
Luchtgeveerd: Ja

Gratis verzending vanaf

 €50
Je hebt 12 van de 620 producten gezien

Studio inrichting kopen bij Cameranu

Effectmachines

Soms verlangt een situatie of opdracht foto's met net iets meer pit of vrolijkheid erin. Wapperende haren, zeepbellen en subtiele rook, het maakt foto's net iets sprankelender. Voor effectmachines ben je bij Cameranu ook aan het juiste adres.

Plafondrails

Met plafondrails in je studio kun je zonder enige moeite de studioflitser op iedere plek gebruiken. Heb je weinig tot geen ruimte voor zware statieven, dan zijn plafondrails de ideale oplossing!

Statieven

Gebruik een lamp- of zuilstatief voor extra ondersteuning van je studiolampen en fliters. De in hoogte verstelbare statieven zijn geschikt voor elke foto- en videostudio. Ideaal voor gebruik binnen als buitenshuis met een vaste ondergrond.

Props

Met net dat beetje extra maak je je studio tot een groot succes. Gebruik de Glow Paint voor een extra effect tijdens je shoot of gebruik de poseer tubs voor je ideale compositie. Cameranu neemt al je zorgen weg!