Fujifilm occasions & demo's

Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde. Het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenCamera en objectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Zowel optisch als technisch geheel in orde. Inclusief accu, lader, riem en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen, statiefgondel en zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenTeleconverter in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen. In de originele verpakking.

30 days reflection

Belangrijkste eigenschappenObjectief in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Optisch geheel in orde en het glas is krasvrij. Inclusief lensdoppen en zonnekap. In de originele verpakking.
Belangrijkste eigenschappenTweedehands systeemcamera met lichte gebruikssporen, voornamelijk op de onderkant van de body. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, lader, flitser en gebruiksaanwijzing.
Belangrijkste eigenschappenSysteemcamera in zeer nette staat met nauwelijks gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, oplader, Fujifilm MHG-XPRO2 Grip en gebruiksaanwijzing.
Belangrijkste eigenschappenTweedehands camera in nieuwstaat zonder gebruikssporen. Technisch geheel in orde. Inclusief bodydop, accu, lader, riem, flitser en gebruiksaanwijzing. In de originele verpakking.

Free shipping from

 €50
Viewing 8 out of 15 products