Opening CameraNU in Antwerpen groot succes

Honderden fotografen en filmmakers bezochten op zaterdag 10 december de openingsdag van de nieuwe pop-upstore van CameraNU in Antwerpen. In het winkelpand aan de Frankrijklei 23 vierde CameraNU de opening onder meer met 4 gratis lezingen van Belgische en Nederlandse topfotografen. Verder waren er diverse foto-opstellingen waar bezoekers met hun eigen camera aan de slag gingen met onder meer macro- en portretfotografie.

Pop-upstore

CameraNU ontwikkelt op dit moment een nieuw retailconcept. Hierbij staat de winkel centraal als ontmoetingsplek voor beeldmakers van zowel foto als video. Tot de livegang van het nieuwe concept kiezen we voor een pop-up-concept in Antwerpen met een tijdelijk interieur. Een pop-upstore is normaliter een winkel op een tijdelijke locatie. Echter, CameraNU blijft in het winkelpand aan de Frankrijklei. CameraNU wil haar klanten niet langer laten wachten op een winkel in België. Daarom opent de winkel nu al om de klanten van dienst te kunnen zijn.

Tegemoetkomen aan de behoefte

Met de nieuwe winkel in Antwerpen komt CameraNU tegemoet aan de behoefte van de klanten in België. Directielid Ricardo van den Burg: “We willen mensen enthousiasmeren om mooie beelden te maken, via persoonlijk contact in de winkel, online, via workshops en lezingen. Het openen van nieuwe winkels past in deze omnichannel retailstrategie. Onze klanten oriënteren online, om vervolgens in de winkels geadviseerd te worden en tot een aankoop over te gaan.

Wij willen onze klanten ontmoeten, persoonlijk leren kennen en onze gezamenlijke passie delen. De winkels zijn daarom een belangrijk onderdeel in de klantreis. Hiermee helpen we nu dus ook Belgische fotografen en filmmakers met het maken van mooie beelden.” Om de Belgische klanten nog beter te kunnen bedienen wil CameraNU nog 2 à 3 winkels openen in België.

Over Cameranu

CameraNU is dé plek waar foto- en videografieliefhebbers elkaar ontmoeten, sparren, deskundig advies inwinnen of geven. Via adviezen, workshops, lezingen, blogs, social media en video’s helpt CameraNU iedereen bij het maken van mooie beelden om momenten opnieuw te beleven en te delen. Cameranu, gestart op Urk in Nederland, opende in de afgelopen jaren winkels in Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Groningen en Rotterdam.

Het bedrijf, met ongeveer 200 werknemers, legt naast de webwinkel de focus op fysieke winkels om de klanten nog beter te kunnen bedienen. Onze specialisten delen graag persoonlijk hun kennis en passie voor het maken van mooie foto’s en video’s. Zo word je als beeldmaker echt verder geholpen.

Opening CameraNU in Antwerpen groot succes - 1
Opening CameraNU in Antwerpen groot succes - 2
Opening CameraNU in Antwerpen groot succes - 3
Opening CameraNU in Antwerpen groot succes - 4
Opening CameraNU in Antwerpen groot succes - 5

Auteur

Cameranu

Als dé community voor beeldmakers van de Benelux maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.