LaCie harde schijven

LaCie biedt betrouwbare, professionele harde schijven voor foto- en videografie, audio en design. Jouw werk gaat niet verloren op de opslagoplossingen van LaCie. Het wegschrijven, bewerken en back-uppen van bestanden gaat razendsnel en veilig. Ook grote bestanden als je op locatie bent. Voor elke soort gebruiker heeft LaCie een opslagoplossing ontworpen. En allemaal in een design jasje.

40 Resultaten
LaCie 2big Raid 16TB USB-C desktop harde schijf LaCie 2big Raid 16TB USB-C desktop harde schijf
Geen reviews
 • Type: HDD
 • Opslagcapaciteit: 16TB
 • Type aansluiting: USB 3.0, USB 3.1 (Type C)
LaCie Rugged 2TB USB-C USB 3.0 externe harde schijf LaCie Rugged 2TB USB-C USB 3.0 externe harde schijf
17 reviews
 • Type: HDD
 • Opslagcapaciteit: 2TB
 • Type aansluiting: USB 3.0, USB 3.1 (Type C)
LaCie Mobile Drive 5TB Zilver LaCie Mobile Drive 5TB Zilver
Geen reviews
 • Type: HDD
 • Opslagcapaciteit: 5TB
 • Type aansluiting: USB 3.2 (Type C)
LaCie Rugged 5TB USB-C USB 3.0 externe harde schijf LaCie Rugged 5TB USB-C USB 3.0 externe harde schijf
17 reviews
 • Type: HDD
 • Opslagcapaciteit: 5TB
 • Type aansluiting: USB 3.0, USB 3.1 (Type C)
LaCie Rugged 1TB USB-C USB 3.0 externe harde schijf LaCie Rugged 1TB USB-C USB 3.0 externe harde schijf
17 reviews
 • Type: HDD
 • Opslagcapaciteit: 1TB
 • Type aansluiting: USB 3.0, USB 3.1 (Type C)
Je hebt 12 van de 40 producten gezien

Wat is een LaCie harde schijf?

LaCie is voor fotografen en videografen als die beste vriend die altijd voor je klaarstaat. Snelle dataoverdracht, de juiste aansluitingen voor jouw workflow, flexibel uit te breiden, een goede klantenondersteuning en een unieke rescue service zijn belangrijke kenmerken van LaCie. De opslag op de geheugenkaart in je camera een belangrijke eerste stap, maar wanneer jij je opnames overzet naar de computer voor het opslaan en/of bewerken wil je zeker zijn van betrouwbare opslag. Je hebt bij LaCie een ruime keuze om je workflow optimaal in te richten.

LaCie series

Kies bijvoorbeeld voor de Rugged-serie om al je belangrijke bestanden overal mee naartoe te nemen met de zekerheid dat ze optimaal beschermd zijn. De d2-serie is een ideale desktop harde schijf voorzien van verschillende aansluitmogelijkheden zodat hij te gebruiken is op verschillende systemen. Heb je echt veel op te slaan en wil je dat zo veilig mogelijk doen dan is de big-serie voorzien van RAID-mogelijkheden dé oplossing. Je hebt bij de producten van LaCie een ruime keuze om je workflow zo optimaal mogelijk in te richten.

Waarom de LaCie Rugged harde schijf?

De Rugged-serie van LaCie kenmerkt zich door de behuizing. De rubberen behuizing uitgevoerd in opvallend oranje heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van een 'standaard' mobiele harde schijf. Zo zorgt het rubber voor een slipvrije grip op de behuizing. Deze glijdt dan ook niet zomaar uit je handen. En mocht dat wel gebeuren, dan vangt het rubber de ergste klap op. Het opvallende oranje zorgt ervoor dat de harde schijf opvalt tegen verschillende achtergronden. Een Rugged harde schijf van LaCie is dus altijd snel gevonden.

Ook voor statische desktop harde schijven biedt LaCie flexibele oplossingen. De desktop schijven zijn beschikbaar met diverse aansluitmogelijkheden zoals USB 3.0, USB-C en Thunderbolt 2. Voor elk soort werkstation is er een passende LaCie harde schijf beschikbaar.

LaCie d2 of big harde schijf?

De desktop schijven zijn er in twee series: de d2- en de big-serie. De LaCie d2 is een enkele harde schijf beschikbaar met verschillende opslagcapaciteiten. De big-serie is een kast met meerdere schijven. Het voordeel hiervan is dat de schijven in RAID geconfigureerd kunnen worden. Dit betekent bijvoorbeeld dat de hoofdschijf continu een back-up maakt naar de tweede harde schijf. Hierdoor heb je altijd een veilige kopie van al je werk en opnames.

Doordacht innerlijk én uiterlijk

LaCie bestond in 2019 30 jaar en werkt al sinds 1992 samen met visionairs op het gebied van ontwerpen, zodat ze je de beste producten kunnen bieden. Een hele rij prominente ontwerpers hebben hun stempel al op LaCie harde schijven gedrukt, van Ziba Design en Porsche Design GmbH tot Karim Rashid, Ora-ÏIto, Neil Poulton en Philippe Starck.

Ontwerp en technologie samen

Het talent van deze ontwerpers betekent dat je niet gewoon een schijf koopt om je bestanden op te slaan. Integendeel, je koopt een product waarin ontwerp en technologie samenvloeien tot een apparaat met totale bruikbaarheid. In de afgelopen 15 jaar heeft LaCie ook nauw samengewerkt met de Schotse ontwerper Neil Poulton.