Fujifilm XF 16-55mm f/2.8 R LM WR objectief - Verhuur
Fujifilm XF 16-55mm f/2.8 R LM WR objectief - Verhuur
25,-

Productinformatie

Inhoud van de koffer

 • Zonnekap
 • Lensdoppen
 • Filter

Fujifilm XF 16-55mm f/2.8 R LM WR objectief - Verhuur

De Fujifilm XF 16-55mm f/2.8 R LM WR is een veelzijdig standaard groothoek zoomobjectief dat geschikt is voor vele toepassingen: van portretten tot weidse landschappen. Met een constant diafragma van f/2.8 over het gehele zoombereik maakt u probleemloos opnames in omstandigheden met weinig licht. Het grote diafragma zorgt daarnaast voor een mooie scherptediepte. Het geavanceerde lensontwerp, de interne scherpstelling en het Twin Lineair Motor AF-systeem zorgen voor een zeer snelle en vrijwel geruisloze autofocus.

Geavanceerd optiek voor hoge beeldkwaliteit

Het optiek bestaat uit 17 elementen die in twaalf groepen zijn geplaatst. Het bevat drie extra-laag-dispersie lenselementen om chromatische aberraties te verminderen en drie asferische lenselementen om sferische aberraties en vervorming over het gehele zoombereik te verminderen. Daarnaast zijn de lenselementen van de 16-55mm voorzien van een Nano-GI en HT-EBC coating om de spookbeelden en schitteringen te voorkomen. En in combinatie met bepaalde X-serie camera's zorgt de Lens Modulatie Optimizer technologie voor een verhoogde rand-tot-rand-scherpte van het beeld.

Duurzaam en compact ontwerp

Het XF 16-55mm f/2.8 R LM WR objectief is voorzien van 14 afdichtingen die zorgen voor vocht- en stofbestendigheid voor gebruik in slechte weersomstandigheden. De interne scherpstelling en het interne zoomontwerp helpen om te voorkomen dat er stof in het objectief komt en zorgt voor een compacte vormgeving en betere hanteerbaarheid. De minimale scherpstelafstand bedraagt 30 centimeter en het cirkelvormige diafragma met negen lamellen zorgt voor een fraaie onscherpe achtergrond.

Kenmerken van de 16-55mm f/2.8

 • Intern focus- en zoommechanisme
 • Cirkelvormig diafragma met negen lamellen
 • Nano GI en HT-EBC coatings voor vermindering van spookbeelden en schitteringen
 • Snelle en stille autofocus
 • Vocht- en stofbestendig

Inhoud van de koffer

 • Zonnekap
 • Lensdoppen
 • Filter

Specificaties

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Verhuur
Verhuurlocatie
Amsterdam Zuidoost, Apeldoorn, Rotterdam Noord, Urk
Algemene info
Merk
Fujifilm
Type lens
Standaard
Lensmount
Fujifilm X
Eigenschappen
Ontworpen voor fullframe
Nee
Beeldstabilisatie
Nee
Lensconstructie
12/17 (groepen/elementen)
Vergrotingsfactor
0.16x
Scherpstelling
Automatisch en handmatig
Minimale scherpstelafstand
30cm
Brandpunt
Vast brandpunt
Nee
Brandpuntsafstand
16-55mm
Minimaal brandpuntsafstand
16mm
Maximaal brandpuntsafstand
55mm
Diafragma
Minimaal diafragma overall
f/22
Minimaal diafragma
f/2.8
Maximaal diafragma
f/2.8
T-stop
Nee
Diafragmabladen
9
Zoom
Zoom optie
Ja
Optische zoom
3.5x
Meest gebruikt voor
Architectuurfotografie
Ja
Interieurfotografie
Ja
Landschapsfotografie
Ja
Productfotografie
Ja
Fysieke eigenschappen
Filtermaat
77mm
Lengte
106mm
Doorsnede
83mm
Gewicht
655gr
Stof- en spatwaterdicht
Ja
Kleur
Zwart
Hardware
Ja

Verhuur

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóópt u niet alleen het beste materiaal, u kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. U bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen u de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die u voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Uw huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Uw objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijgt u mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als u de camera komt ophalen; u kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfelt u bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht u binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvangt u 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van uw huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van uw reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor u klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dient u mee te nemen als u de reservering afhaalt. U kunt aangeven wanneer u de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huurt u het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Als u bij uw reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of uw reservering valt in een weekend, ontvangt u van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaalt u samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat u de apparatuur in goede staat heeft teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op uw rekening terug.