Productinformatie

Eckla Transport Trolley (Beach Rolly Blauw-Groen met dak)

Je kent het probleem ongetwijfeld. Je hebt inmiddels mooie en vele cameraspullen die helaas allemaal nogal zwaar in gewicht zijn. De hele dag lopen met een zware fototas op je rug is ook niet alles en vele mooie natuurgebieden zijn niet anders dan na een flinke wandeling bereikbaar.

In Duitsland hebben ze de oplossing al langer; vele fotografen maken daar gebruik van de zogenaamde 'Beach Rolly's'. De Eckla Transport Beach Rolly Blauw-Groen is een erg handig karretje uitgevoerd in licht maar stevig aluminium en canvasstof en bezit twee degelijke luchtbanden. Door de flinke breedte schept het voldoende ruimte voor al je fotospullen zodat het je fotodag een stuk minder zwaar en dus prettiger maakt. Bovendien is dit handigheidje ook als heerlijke stoel te gebruiken voor de broodnodige rustmomenten tijdens je fotodag.

De Beach Rolly heeft een laadbreedte van 50 centimeter en meet van wiel tot wiel 68 centimeter. Hij is opvouwbaar en zo eenvoudig in de auto te transporteren. Bovendien wordt deze uitvoering geleverd met (zonne)dak!

Kenmerken van de Eckla Beach Rolly

  • Belastbaarheid qua laadvermogen is 70 kilo
  • Belastbaarheid qua stoel is 120 kilo
  • Afmetingen zijn 68 x 110 centimeter
  • (Zonne)dak wordt meegeleverd

Specificaties

Algemeen
Merk
Eckla
Type product
Trolley
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Kleur
Blauw, Groen
Afmetingen
Lengte
68cm
Breedte
110cm

Mooie karretje om met veel spullen rond te lopen zonder rugklachten

4,0
Freddy Aalders - 28 april 2017 - Een kwartaal in bezit
Het karretje is een goed product en scheelt een kromme rug van het sjouwen met al je apparatuur. Advies is om wel de zitverlenging erbij te doen om meer spullen mee te kunnen nemen. Tevens hebben we de sunroof erbij. Niet zozeer voor de zon, maar meer om als dak te fungeren: een camo net erover en je hebt zo een mobiele schuiltent.

Nadeel is de kwaliteit van de schroeven, die passen er op maar draaien alles niet genoeg of vast erop en wij hebben daarom vleugelmoeren erbij gekocht en dat werkt tien keer beter. De bijgeleverde splitpennen zijn ook waardeloos van kwaliteit, ze schieten constant los of uit elkaar.
Lees hele review

Accessoires