Panasonic Lumix DC-TZ200 compact camera Zwart

8 reviews | #2343435

629,-
Maandag gratis in huis

Informatie

Panasonic Lumix DC-TZ200 compact camera Zwart

Kenmerken van de Panasonic Lumix DC-TZ200 compact camera Zwart

 • Compact camera voor op reis
 • Bereik van 24-360mm
 • Autofocus van 0.1 seconde
 • UHD 4K-video
 • Minimale scherpstelafstand van 3cm
 • Live view finder met hoge resolutie
 • Voorzien van wifi

Specificaties

Merk Panasonic
Productlijn Panasonic Lumix
Model TZ200
Type camera Compact camera
Waterdicht

Acties bij dit product

5 jaar garantie
Op dit product krijg je bij ons 5 jaar garantie

Inhoud van de doos

Bij de Panasonic Lumix DC-TZ200 compact camera in de doos

 • DMW-BLG10E accu
 • AC Adapter met USB-kabel
 • Polsriem
 • Garantiekaart
 • Snelstartgids
 • Gebruiksaanwijzing

Voordeelsets

Panasonic Lumix DC-TZ200 compact camera Zwart + Lexar SDHC Pro 32GB 633x UHS-1 U1 95MB/s geheugenkaart + Panasonic DMW-BLG10E accu Orange Series (Merk Jupio)
Panasonic Lumix DC-TZ200 compact camera Zwart + Lexar SDHC Pro 32GB 633x UHS-1 U1 95MB/s geheugenkaart + Panasonic DMW-BLG10E accu Orange Series (Merk Jupio)
Je bespaart 10% op de accessoires!
Maandag gratis in huis
683,90
678,41

Reviews (8)

All in one
Beeldkwaliteit
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Snelheid
Vormgeving
Ik zocht een compact camera die kwalitatief boven mijn smartphones zou uitsteken, makkelijker op reis kon gaan dan mijn Panasonic Lumix DC GX9. Ik denk deze gevonden te hebben in de Panansonic Lumix DC TZ200.
--
Eerste gebruik.
Ik zal u eerlijk bekennen dat ik de nodige twijfels heb gehad, na aanschaf van de TZ200. Met name in de scherptediepte, lag ik aardig overhoop met deze volautomaat digitale camera. Ik dacht heel even een kat in de zak gekocht te hebben....
--
Gebruik.
Ik vind de Panansonic Lumix DC TZ200 een apparaat die nodige aandacht nodig heeft om alle functionaliteit waarover deze digitale camera beschikt, naar boven te halen. Maar eenmaal de weg gevonden te hebben naar de functionaliteit, ervaar ik de TZ200 als digitale alleskunner in compacte vorm. Het is in mijn beleving een COMPLETE digitale camera in handformaat, en dat zegt volgens mij wel iets.

Pro's.
Beeldstabilisatie, touchscreen, batterijduur, formaat, beeldkwaliteit.

Con's.
Deze digitale camera verdient een verdiepingsslag mbt gebruik. Maar.....eenmaal wegwijs mbt de werking deze digitale camera, vind ik het een supercamera!

Conclusie.
Dat het een digitale 'zoom' camera betreft heeft in mijn beleving voordelen. Ik focus mij met deze digitale compact camera op het gemiddelde 'workrange', waarbij in mijn beleving fantastische resultaten behaald kunnen worden. (zoom, macro, portret, landschap, bokeh)
Batterijduur
Beeldkwaliteit
Macro(zoom)
Beeldstabilisatie
Touchscreen
Bokeh
Tijd nemen deze digitale compact camera in je op te nemen.

Accessoires voor dit product


Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Op het moment dat u als particuliere klant nieuwe foto- of videoapparatuur of een verrekijker of telescoop koopt bij CameraNU.nl, dan weet u dat u voor een bepaalde periode fabrieksgarantie heeft. Maar wat als u uw gloednieuwe camera in het water laat vallen of met uw objectief ergens tegenaan stoot en deze beschadigd raakt? Met het Verzeker je cameranu! plan heeft u nog meer zekerheid.

Welke apparatuur
In principe komt elke nieuwe verrekijker of telescoop en alle nieuwe foto- en video apparatuur in aanmerking voor het Verzeker je cameranu! plan. Dus niet alleen uw foto- of videocamera, maar ook objectieven en flitsers zijn te verzekeren. Het is echter niet mogelijk om het Verzeker je cameranu! plan af te sluiten voor een occasion of demomodel.
U kunt het Verzeker je cameranu! plan tot twee weken na aankoop van uw apparatuur afsluiten. De hoogte van de premie hangt af van het aankoopbedrag. De genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en exclusief eenmalige administratiekosten van €12,95. De premie wordt eenmalig voor 3 jaar betaald. U kiest zelf of u de verzekering wilt afsluiten voor uw gehele bestelling, of voor een enkel product. Binnen enkele dagen krijgt u per e-mail het certificaat van de Actua Groep toegestuurd. U dient woonachtig te zijn in Nederland om de verzekering af te kunnen sluiten.

Niet overdraagbaar
Het Verzeker je cameranu! plan is niet overdraagbaar. Als u een camera en een objectief koopt maar besluit om alleen de camera te verzekeren, dan is het objectief niet verzekerd.

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking
- Kans op hoge reparatiekosten voorkomen
- Ook verzekerd tijdens een dagje uit
- Service via CameraNU.nl

Lees meer over verzekeren