Acties bij dit product

Camera inruilen?

Camera inruilen?
Ruil je camera(kit) in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je camera naar ons op of lever het af in onze winkels.

Alle ingeruilde apparatuur wordt door ons nauwkeurig getest zodat u er nog vele jaren plezier van kunt hebben. Heeft u zelf nog materiaal liggen wat u niet gebruikt? Gebruik dan ons inruilformulier om een eerste offerte aan te vragen. Kom geregeld langs om even een blik te werpen op de tweedehands voorraad, want we hebben geregeld juweeltjes van camera's en objectieven in de lijst staan! In het menu links kunt u direct per merk of type verder navigeren!

5 jaar garantie
Op dit product krijg je bij ons 5 jaar garantie

Informatie

Sony Vlog camera ZV-E10

Kenmerken van de Sony Vlog camera ZV-E10

 • Vlogcamera met Sony E-mount voor een ruime keuze uit meer dan 60 compatibele lenzen
 • 24.3 megapixel APS-C-sensor met goede prestaties bij weinig licht
 • Real-time Eye AF-systeem voor scherpe 4K-videobeelden
 • Speciale bokeh-schakelaar voor een mooie onscherpe achtergrond
 • Touchscreen voor een intuïtieve bediening
 • Rechtstreeks live streamen vanaf de camera via een computer of compatibel mobiel apparaat
 • Speciale Product showcase-modus voor productvideo's

Inhoud van de doos

Bij de Sony Vlog camera ZV-E10 in de doos

 • NP-FW50 li-ion accu
 • AC-adapter
 • Netsnoer
 • Windscherm
 • Windschermadapter
 • USB-A naar USB-C-kabel
 • Schouderriem
 • Gebruiksaanwijzing

Reviews (5)

Review: Test Sony ZV-E10
Beeldkwaliteit
Degelijkheid
Gebruiksgemak
Snelheid
Vormgeving
Als gelukkige tester ben ik geselecteerd om de Sony ZV-E10 te mogen testen. De ZV-E10 is in de markt gezet als een compacte toestel voor mensen die graag reizen met een nadruk op vloggen. Ik heb dit toestel getest voor een periode van 2 weken.

Algemene Indruk:
De Sony ZV-E10 is inderdaad een compacte lichtgewicht systeemcamera, ligt lekker in de hand schiet prachtige plaatjes maar is beter geschikt om mee te filmen. De camera werd geleverd inclusief een statief, deze is te koppelen via bluetooth. Dit statief is zeer handig om mee te vloggen/filmen, ligt lekker in de hand en heeft fysieke knoppen om foto’s te maken, filmen, zoomen en de C1 knop om het Bokeh effect aan en uit te zetten.Bokeh is het effect van een zachte, onscherpe achtergrond die je krijgt als je een object fotografeert of filmt.

Fysieke knoppen: De fysieke knoppen bevinden zich aan de bovenzijde en aan de achterkant van de camera.

Bovenkant: On/Off knop, 1 knop om te wissel tussen fotograferen, filmen en S&Q (slowmotion & quick). C1 (bokeh), Shutter-knop, Zoomen, Filmen, Draaiknop (menu). Achterkant: Menu, Fn (functie), Draaiwiel met diverse opties (iso-dispay-zelfontspanner), Preview. BV: de knop van het verwijderen van foto’s is tijdens het filmen en fotograferen de knop voor de product presentatie stand.

Functies
Auto Exposure: Auto exposure met gezichtsherkenning-prioriteit - houd je gezicht altijd mooi belicht ook in wat minder verlichte ruimtes
Active Mode: voor de beste beeldstabilisatie tijdens het filmen kun je de modus instellen op active mode, het beeld wordt hierdoor wel gecropped, maar desondanks het croppen zal het beeld veel stabieler zijn en geeft dat een prettiger en rustiger effect bij het filmen.
Webcam: Je kunt deze camera prima gebruiken als webcam tijden meetings zonder extra software. Dit kun je doen door te kiezen voor usb-streaming in het menu en sluit via de usb-c connector de camera aan op de pc/laptop, en dit werkt direct en de beeldkwaliteit is vele malen beter dan de interne webcam van je laptop.
Productshowcase: productshowcase setting, zorgt ervoor dat een object scherp in beeld is en er op het object gefocust blijft.

S&Q
S&Q-stand slow and quick. Filmen met 1 tot 100fps, hiermee kun je timelapses of slow motion maken. Filmen in 1 fps zorgt ervoor dat de beelden 50x sneller worden afgespeeld.

Deze camera is uitermate geschikt voor online content zoals Facebook, Instagram en Tiktok. Na het schieten van je foto of film kun je de content direct en gemakkelijk overbrengen naar je smartphone via de wifi functie van de camera. Door de camera een kwart te kantelen zal er automatisch portrait-mode worden geselecteerd, dit is handig voor je uploads naar je favoriete online platform

Het grootste verschil tussen een spiegelreflexcamera en een systeemcamera, is dat een spiegelreflex een spiegelsysteem heeft en een systeemcamera niet. Een spiegelreflexcamera heeft een optische zoeker, de systeemcamera is compacter en heeft een digitale zoeker. Het grote voordeel dat een systeemcamera met zich meebrengt is dat je kan kiezen uit een groot aantal verschillende lenzen die aansluit op je behoefte. Het nadeel is dat wel dat je met meerdere lenzen moet zeulen.

De batterij vind ik persoonlijk aan de kleine kant. Zeker wanneer je de camera vaker aan en uit zet, zal de batterijduur flink afnemen. Hierdoor is een 2e batterij wel aan te raden wanneer je een dagtrip maakt.

Het scherm geschikt over beperkte touch-mogelijkheden, zo kun je bijvoorbeeld het touchscherm wel gebruiken om je foto’s scherp te stellen (autofocus) maar kun je touch niet gebruiken om door het menu te scrollen, hiervoor moet je de fysieke knoppen gebruiken.

De Sony Zv-E10 beschikt over 3 microfoons, door drie microfoons te gebruiken, kan de ZV-E10 bepalen uit welke richting het geluid komt en zodoende zichzelf aanpassen om het beste audiokwaliteit te leveren.

In de 2e week heb ik de camera beter kunnen testen en zijn en een aantal zaken die toch wat minder goed bleken te werken bij veelvuldig gebruik. Zo bleek het statief dat vrij makkelijk te koppelen was via het menu toch vrij vaak z’n verbinding te verliezen en was daardoor tijdens cruciale momenten niet beschikbaar waardoor er plaatjes niet geschoten werden.

Ook is er geen fysieke (snel) draaiknop waarin je van snel tussen verschillende modus kunt wisselen. Deze functie miste ik pas in de 2e week toen ik meer buitenshuis ging fotograferen. Bij deze camera zitten deze functies in het menu en is het even zoeken en duurt het wisselen van modus in het begin erg lang, wellicht dat het in de toekomst beter gaat naarmate je meer met de camera werkt.
Schiet prachtige plaatjes
Connectiviteit
Diverse lenzen beschikbaar
Veel functies
Geen all-in-one camera
Korte batterijduur bij intensief gebruik
Geen fysieke draaiknop om te wisselen van opnamemodus

Accessoires voor dit product

Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires
Terug naar alle accessoires

Verzekeren

Ons uitgebreide zekerheidsplan!
Bij CameraNU.nl heb je de mogelijkheid jouw nieuwe foto- en video apparatuur uitgebreid te verzekeren. Met ons verzekeringspakket is jouw aankoop optimaal beschermd.  

Wat zijn de voordelen?
- Een extra jaar fabrieksgarantie
- Verzekerd tegen vallen, stoten en diefstal
- Nieuwwaarderegeling gedurende de looptijd
- Wereldwijde transport- en verblijfsdekking


Lees meer over verzekeren
De huidige prijs kun je bovenaan deze pagina zien. Benieuwd of er nog aanbiedingen zijn? Onder de productafbeelding kun je terecht voor alle aanbiedingen of cashbacks die op dit moment geldig zijn voor dit product.
De huidige voorraad is bovenaan deze pagina te zien. Hierin geven wij aan of het product wel of niet op voorraad is en wat de verwachte levertijd is. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten. Bij een pre-order geven we een indicatie wanneer we verwachten met de levering te kunnen beginnen.
Voor bijpassende accessoires zoals een cage, filter, accu, case of een battery grip kun je kijken onder het kopje accessoires. Daar zie je accessoires geschikt voor deze camera. Zo weet je zeker dat je een compatibele accessoire koopt bij jouw product.
Ons tweedehands assortiment verandert continu. Dit is natuurlijk onderhevig aan de voorraad die we tweedehands aangeboden krijgen. We hebben de Sony Vlog camera ZV-E10 op dit moment niet als tweedehands in onze voorraad. We krijgen er dagelijks nieuwe occasions bij, dus het kan zeker lonen om af en toe ons tweedehands aanbod te bekijken.
Bij CameraNU.nl koop je niet alleen het beste materiaal, je kunt het ook huren! Je kan bij CameraNU.nl video- of fotocamera's huren, maar ook de objectieven en een ruim aanbod aan accessoires. Bekijk alle verhuurproducten via deze link